Håndball


Nå stikker jeg på håndballtrening, noe som er to lysende timer tirsdager og torsdager. For de som ikke visste det, så spiller jeg håndball og har spillt i 5 år. Oi, herregud så mye det høres ut! I hvertfall, håndball er fortsatt like gøy, om ikke gøyere! Jeg spiller strek om noen lurte på det, haha<33

Today's workout routine


Heihei!

Jeg vet ikke om dette er noe dere synes er gøy å lese eller ikke, men jeg prøver likevel. Tenkte rett og slett og gå igjennom dagens trening.

1. Som vanlig varmer jeg alltid opp med jogging, enten om det er ute eller på mølla. Jeg valgte mølla i dag, siden det ikke er så veldig mange plasser i området her som jeg kan løpe på. Jeg skal helst ikke løpe på asfalt pga kneskade, så da blir det enten tredemølla eller oppover i fjellet. Løper som regel alt fra 3-5 km hvis jeg skal trene styrke i tillegg, så i dag ble det bare 3.
2. I dag sto lår, rumpe og mage på planen. Jeg følger blogilates sine videoer på youtube, du kan finne henne Her.
I dag fullførte jeg >denne< videoen, >denne<, og >denne<. Jeg gikk ikke helt overboard med treningen i dag, rett og slett fordi det er helt forferdelig varmt både inne og ute! 3. Selvfølgelig - tøy ut! Dette er noe av det deiligste som finnes etter en treningsøkt!

Nå skal jeg lage meg litt middag, også får jeg et lite kveldsbesøk av Emilie. Skal bli så godt å se henne igjen!  

Er Dagens Workout noe dere vil jeg skal fortsette med?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits