YourTea TeaTox


Hei!

På lørdag var det to uker siden jeg begynte min TeaTox fra YourTea. Jeg mottok teen "TinyTea", som skal hjelpe mot oppblåst mage. 

Det du må gjøre er ikke noe værre enn å drikke en kopp med te 30 minutter før frokost, lunch og middag, altså 3 kopper om dagen. Dette var litt vanskelig for meg, ettersom at jeg spiser lunch på skolen, men jeg løste problemet ved å ta med meg kopp og termos ut i friminuttet som er 45 minutter før matfri. Så det gikk egentlig ganske greit! 
Jeg synes teen smaker godt. Det er ikke den beste teen jeg har smakt, men den er abolutt ikke ille - noe jeg trodde den skulle være! 
De har så mange forskjellige teer som skal hjelpe med forskjellige problemer. De har blandt annet Anti-C som skal fjerne cellulitt, Her Tea som er en hverdags te for jenter og damer, Man tea som er en hverdags te for gutter og menn, og til slutt  Tinytea som hjelper mot oppblåst mage (den jeg fikk). De har også TinyTea glutenfri! Alle teene er 100 % organiske og inneholder kun ingredienser som er bra for kroppen.

Personlig har jeg merket en liten forskjell, jeg har faktisk ikke vært så oppblåst i det siste! Noe jeg slet med etter jeg kom hjem fra Kypros. Jeg har ingenting negativt å si om teen! Den gjorde i hvertfall jobben sin på meg, og det er vel det som er meningen? Så om du er litt oppblåst vil jeg absolutt anbefale å bestille denne!

 


Alt jeg har skrevet i dette innlegget er 100% mine egne menigner!

//Sponset innlegg

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits