Back to the 80's


Fant denne på loftet, og altså. Greit, den er litt rar, men det er jeg også, haha. Den var mamma sin, og nå er den min. Vurderer å kjøpe meg en litt nyere jumpsuit, men denne får duge i mens. My love for jumpsuits♥♥ De er jo såå komfortable og fine! haha..

Nå sitter jeg og snakker med Susanna, Anna-Lotta og Emma på appear.in. Sånn skype tingtang. Aaalt for lenge siden sist! Har planer om å holde samtalen gående hele kvelden, uansett om de vil eller ikke. Mamma og pappa skal i bursdag i kveld, så jeg og Sivert er alene. TV helt for oss selv♥♥♥ Neida. Skal komme meg ut ellerno før jeg låser meg inne og lukker alle mulige sosiale antenner :)

Fall outfit


Hei!

I dag våknet jeg så trøtt som jeg aldri har vært før! Jeg kom meg så vidt opp av senga - og det var 20 min etter at vekkerklokka mi ringte. Så da var det ingenting annet enn en tjukk, oversized strikkegenser som fristet. Det må være noe av det deiligste som finnes, å pakke seg inn i store gensere. Frokosten ble en stor kopp kaffe (♥) og gresk yoghurt med kanel og musli.
Skolen gikk helt greit, skole er skole. Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, lage middag også går jeg opp på håndballtrening. Gleder meg til å ta en varm dusj og se på Ylvis i kveld. Alltid like koselig. 

Kåpe - Urban // Genser - Cubus // Bukse - Vero Moda // Sko - Dr.Martens

Sånn ble antrekket i dag. Den største genseren jeg har og verdens deiligste kåpe. Holdt meg i hvertfall varm!

 

Outfit 02.10-14


Hei!

Nå har jeg og mams akkurat satt oss ned i sofaen etter en lang dag i sentrum. Vi har gått opp og ned Karl Johan, prøvd ballkjoler for moro skyld, og spist middag på Friday's. Kjøpte en bukse, en genser og verdens fiineste kåpe! Ble faktisk et helt antrekk av det, så det blir morgendagens outfit. Vet ikke helt hva planen for i morgen er, men skal prøve å få vært litt sosial, haha. I need friends.Skjorte - Pappas skap // Bukse - Diesel (Carlings) // Sko - Dr.Martens // Lommebok - Michael Kors

Nå skal vi sette på "Den enestående Will Hunting" og slappe av. Er utrolig sliten, så vet ikke om jeg klarer å holde øynene oppe hele filmen, men jeg skal prøve. Vurderer å hente fram yoghurtis fra fryseren.. Hmmm. Jo, tror nok jeg må det. Er jo tross alt torsdag!

Red apple


Genser - BikBok // Kjole - BikBok // Sko - Eurosko // Klokke - CMYK


Eplene i hagen vår slår alle epler i verden. Basta.

Outfit 22.09-14
 

Skjorte - ? // T-skjorte - H&M // Bukse - BikBok // Sko - Eurosko (nike)

I don't play nice


Jakke - BikBok // t-skjorte - Forever 21 // skjorte - Bergans (herre) // bukse - H&M // sko - converse

High wasted
Bukse - H&M // Genser - H&M // Klokke - CMYK // Sko - Eurosko

Antrekket ble ganske svart i dag, toppet det hele med en svart skinnjakke fra BikBok. Noen dager synes jeg ikke det gjør noe. I dag har jeg egentlig ganske dårlig tid. Må rekke å gjøre ferdig leksene for både i dag og i morgen og spise middag før jeg skal inn på safe kl. 5. Stressende dager fremover, men da sover jeg ekstra godt om kvelden - om jeg får alt unnagjort!
Ellers tenker jeg å legge meg tidlig i dag, kjenner at jeg er utrolig sliten for tiden. Kroppen henger liksom ikke med humøret, det er som om musklene har tatt seg en liten ferie. Klarer ikke prestere mitt beste på trening, eller på skolen for så vidt, og vil helst bare ligge i senga. Håper energien er på topp igjen snart!

Hvordan har du det for tiden?

Outfit 07.09-14


Genser - H&M // Bukse - Lee // Sko - Eurosko // Smykke - ?

Heiheii!

Da jeg sto opp i morges begynte jeg dagen med en episode av Criminal Minds og en kopp TinyTea før frokosten sto på bordet. Mamma hadde bakt grove scones, også så vi på Noah samtidig. Perfekt søndagsmorgen! Noah var utrolig bra foresten, anbefales virkelig! Ellers har jeg bare spilt sims med Sivert og trent med Kristin. Og nå skal jeg og Julianne på kino. Filmen heter as above so below, noen som har sett den??

Outfit 03.09-14


Hei! 

Nåå er jeg frisk og tilbake! Jeg har vært syk siden fredag, men nå er alt bra.

I dag etter skolen var jeg på opplæring på skobutikken, for jeg har nemlig fått jobb der! Eller, hvis alt går som det skal, så har jeg det :) Føles såå bra å endelig kunne tjene egne penger og jobbe et annet sted enn hjemme. Så får jeg bare håpe at jeg klarer og holde oppe både skole, jobb, blogg og håndball! For ikke å snakke om musikk. Nei herlighet, jeg har jo alt for mye, haha. Men det er jo litt gøy også, å ha noe som man liker å bruke tiden på. 

Skinnjakke - Roma // Genser - BikBok // Bukse - Diesel // Sko - ?


Nå skal jeg spise middag også gjøre lekser. Om jeg får tid legger jeg inn en liten styrkeøkt, men vi får se. 

outfit 250814


Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med lekser, og har lagt meg for kvelden. Halsen har ikke blitt noe bedre, så jeg har funnet ut at jeg må rett og slett bare holde senga. Jeg har drukket tre kopper te i dag, og er på vei til å lage min fjerde, my love for tea is unbreakable. Det er vel det hele dagen har gått til. Lekser og te, haha. Jeg prøver å få unnagjort så mye lekser som mulig nå, så jeg slipper senere.

Bukse - Vero Moda // Genser - H&M // Klokke - CMYK // Armbånd - Michael Kors

Jeg er faktisk utrolig glad for at høsten er på vei. I år kjenner jeg at hele meg lengter etter kalde tider og jul. Utenom sykdom og iskalde dager er det jo egentlig ganske koselig med høst og vinter! Eller er jeg helt utenfor nå??

Dagens


Andre skoledag er fullført! Dagen kunne ikke blitt bedre! Nå skal hele familien spise middag hos mormor, også tar jeg en tur til Hannah etterpå. Har ikke sett henne på evigheter, så det er absolutt på tide nå! Skal også se idol i kveld, for det er nemlig to jeg kjenner om er på i kveld, Ingrid og Kathrine! Så følg med!!

Genser - Levi's // Bukse - Vero Moda // Sko - Converse // Bandana - Carlings

Unblogged outfit


Outfit 040812


Hei!

Nå er jeg på vei til Porsgrunn med mamma. Vi skal plukke opp Maren, så skal jeg og maren spise på café ellernoe mens mamma jobber. Det ble nemlig litt endring i planene.. Vi drar til Oslo vi! Vi blir ikke lenger enn til Onsdag, men jeg er happy uansett! Ååååh, gjett om jeg skal flytte til Oslo så fort som mulig!Bukse - Lee // Genser - Bershka // Sko - Nike // Smykke - ?Vi snakkes i kveld når vi har kommet fram i leiligheten i Osloo♥

Outfit 01.08-14


heii!♥

Jeg var ute og tok nye headerbilder i sta, så jeg tok to fluer i en smekk og tok outfitbilder med det samme!
Kjole - Nelly // Solbriller - Ray Ban

Skjønner ikke heelt hvorfor jeg valgte denne dagen til å ta headerbilder på, ettersom at jeg sov mindre enn to timer natt til i går, la meg sent i går og våknet ikke før nærmere halv ett i dag. Så jeg føler meg som en nysløyd fisk. Vet ikke heelt hvor lenge den kjolen blir på, har allerede lagt fram joggebukse og tskjorte, så jeg vet ikke. Skal sitte å jobbe resten av dagen uansett. Mamma trenger hjelp med noe fotogreier, så jeg får lønn om jeg gjør det for henne. Jeg trenger jo alt jeg kan få til språkreisen, så jeg takker ja til det meste! 

Spiller inn svarene på spørsmålsrunden snart, så om det er noe du lurer på om språkreisen, så legg igjen en kommentar HER. Og tuusen takk til flinke >Ida< for headeren! 

Hva synes du om antrekket?

Outfit 160714


Hei, alle fine!
Nå ligger jeg og mamma på brygga i Skjeberg og slapper av etter en overdose med bløtkake. Vi feirer farfar som blir 90 år i dag! Har tatt masse bilder, så de får dere se i kveld.

Crop top - H&M // skjørt - BikBok // sko - converse

Nå skal vi bare ligge her en liten stund før vi går tilbake til huset. Synd vi ikke tok med badetøy!!

Vi snakkes!

Outfit 10.07-14


Heihei!

Nå skulle jeg egentlig vært ute av døra, men som vanlig er jeg sent ute med blogging.. Jeg skal møte Marte i Odda halv 12. Jeg skal gjøre noen ærend, også skal vi kjøpe jordbær. Jeg får visst aldri nok av jordbær, noe som er helt greit! Det er jo en del av sommerkosen spør du meg. 
Jeg var ute i hagen og tok outfitbilder til dere i sta, men selvutløseren ville ikke helt samarbeide. Fikk noen brukbare bilder da


Topp - random butikk i Roma // Skjørt - BikBok

Gjorde det veldig enkelt i dag, det er så utrolig varmt!! oiii nå må jeg bokstavelig talt løpe innover! 

Hva synes du om antrekket?

 

Outfit 06.07-14


Heihei!♥

Etter at Julianne gikk i dag tidlig kom Solveig på besøk. Vi slang oss rett ned i senga og startet på nytt med serien make it or break it. Deretter fant vi ut at vi skulle ta outfit bilder, og Solveig forelsket seg i pannebåndet mitt som jeg brukte når jeg gikk i ca 4 klasse. Hun måtte selvfølgelig få vise fram det vakre antrekket sitt når hun først har sjansen.
Endelig fikk jeg noen klare bilder her på bloggen. Tror jeg må ansette Solveig som fast bloggfotograf! 


Skjorte - Bergans (Herre) // Crop top - H&M // Bukse - Vero Moda // Sko - Nike
 


Pannebånd - Cubus // Flisjakke - Norrøna // Bukse - Umbro // Sko og sokker - Nike
(Tenk at hun her har kjæreste..) 

Nå tenker vi å fortsette på maratonet vårt. Vi anbefaler virkelig MIOBI serien!

Hva synes du om antrekkene?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits