Perfect evening


Hei!

Nå sitter jeg på rommet nydusja iført en deilig flanellskjorte i str xl. Må være et av de deiligste plaggene jeg har! Jeg har som sagt vært på safe og trent litt diverse, b.l.a zumba, noe som var veldig gøy. Gikk jo på det en god stund før sommerferien, så det var deilig å få dansa litt igjen! 
Ellers, så har jeg store planer om å lukke alle dører til omverden og bare sitte på rommet og spille. Altså legge mobil og pc ut av rommet, lukke døra og gardina, tenne lys og bare være litt alene. Dro fram sangboka i sta, så jeg skal prøve å lirke noen setninger ut av hodet mitt. Hvordan har dagen din vært?

Opp igjennom årene


Okey, må bare få si at dette er ganske flaut.. Men det var et ønske - og de ligger jo på youtube alle sammen uansett, så hvorfor ikke dele de med dere her?

3 år:

4 år:

http://instagram.com/p/ma0fzhus51/?modal=true - Denne fikk jeg ikke lastet opp, så da ble det link, dessverre..

6 år:  

Her synger jeg som nummer 2..

10 år:  

Dette er vel den flaueste av de alle, men sånn er det - haha.

13 år:

13/14 år (spilt inn i studio):

14 år:

 

 nå, 15 år:

Der! Det var det.. Er maange flere videoer, men det hadde blitt litt mye å dele alle. 

Cover; Skinny Love


Hei igjen!

 

Her er sangvideoen! Det ble litt mye bråk i starten, men det må man bare regne med når vi er på et hotell med masse barn. Fikk heller ikke med hele slutten, men pytt pytt.. Håper dere liker den! Jeg synes i hvert fall det var kjempegøy - som alltid!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits