Tilbake til hverdagen


Hei!

Nå er hverdagen tilbake. Skolen går som normalt, ingen flom, og ingen jobber for VG.

I dag har jeg vært i halloweenparty. Det var jeg i går også faktisk. I går var jeg unicorn, og i dag var jeg vampyr. Rebekah fra Vampire Diaries, for å være nøyaktig. Brukte en halv evighet for å få øyesminken perfekt!

Vi så Sinister, for en ekkel film! Har et hat/elsk forhold til skrekkfilmer, haha. Ellers ble det servert cupcakes, brownies, godteri, og chips.

Jeg har inngått en veldig streng godtelov med meg selv. Aldri mer enn 10 godtebiter, og kun på fredager. Ellers er chips, is, osv helt forbudt. Skal også holde samme treningsplan som jeg har hatt siden jul i fjor. Oioi, nå som jeg har skrevet det på bloggen må jeg jo klare det!

I morgen skal jeg på jobb fra 11-15, så jeg må opp liiitt tidligere enn jeg skulle ønsket, men sånn er det.

Jeg har akkurat fått av meg sminken og sitter nå godt plantet i godstolen med en kopp te. Mamma har tatt opp idol til meg, så jeg skal se det før jeg legger meg.

Hvordan har din halloween vært?

Trist etter stormen


Les om Elise, en jeg kjenner som mistet huset sitt, Her.


 

Hei!

I dag er været tilbake til normalt. Ikke noe regn og elva er ikke stor og buldrete lenger. Men Sørfjorden er full av plankebiter og rester etter hus og andre ting som ble tatt av strømmen. Det har blitt funnet fotoalbum og andre eiendeler utover fjorden. Et lite fotoalbum kan kanskje virke betydningsløst, men for de som har mistet alt er det utrolig verdifullt. Det kan virke helt surrealistisk for oss som ikke mangler noe, men det er faktisk familier som har mistet alt de har og eier. 

En god venninne av meg er en av de som mistet huset sitt. Kan vel si at både jeg og alle de andre venninnene hennes gråt når hun kom på skolen. Du kunne se hvor vondt det var for henne, og vi kan ikke engang forestille oss hvordan det føles. Tenkt dere at absolutt alt dere har i huset deres bare forsvinner. Det er ikke lett, er det?


Her er broa i dagslys, helt ødelagt. Dere kan også se på sidene hvor langt opp på kantene elva gikk. 

Sånn ser det ut i fjorden i dag. Plankebiter og rester, og alt skal gåes igjennom. Bare et fotoalbum eller en liten bamse kan være en stor trøst. 

På jobb for VG


Hei! 

I dag måtte jeg løpe fra skolen etter 2.time. VG var desperate etter bilder, og ettersom at jeg var i Aftenposten i arbeidsuka ringte de meg. Så jeg har løpt rundt i Odda og knipset bilder. Mamma er på jobb eksklusivt for aftenposten og kunne ikke hjelpe VG, så da ble alt overlatt til meg. Mamma hentet meg på skolen og satte meg av ved de tomme tomtene ved elva. 

Jeg startet med å ta noen bilder av Elin Tjelle og Jan Nordli, som begge har hus som er i fare for å ryke. Bildene måtte bli sendt med en eneste gang, så jeg måtte bare bruke mobilkamera, for jeg hadde jo ikke rukket å dra hjem for og legge de inn først. Etter det måtte jeg videre opp på Mannsåker for å prøve og få tatt noen bilder fra andre siden. Jeg kan jo ikke kjøre bil, så det ble en Taxi på meg. Vi kjørte så nærme vi kunne, men det var ikke så lett.. Det er jo sperringer over alt, så jeg fikk dessverre ikke gått noe særlig langt ned. 

Til slutt var jeg og tok bilder av en dame til som har mistet bakhagen og terasse. Elva graver seg jo langt inn i sidene på kantene, så det raser jo ned støtt. Nå har elva heldigvis roet seg litt, men skadene er jo fortsatt like store.

Saken hvor mine bilder er brukt kan dere se HER

Ble med mamma på jobb


Heihei!
For litt over en time siden fikk mamma en telefon fra aftenposten. De spurte om hun kunne kjøre og ta bilder av elva osv. Det er nemlig en oksygentank som hadde kommet under vann oppe ved sykehuset, så folk på sykehuset og sykehjemmet skulle evakueres. Heldighvis gikk det bra, så de slapp. Men flere familier har måtte dra fra hjemmene sine fordi elva har fosset over kantene og renner nå i veiene der det er hus. I tillegg er det fare for at broa ved Hjøllo kan rase. 
Så da fikk jeg og Sivert lov til å være med. Vi måtte stå et stykke unna elva, men vi fikk sett alle brannmennene og bilene som sto rundt sykehuset. Det var også vakter nede ved Hjøllo, så der fikk vi være med ned, så jeg fikk tatt noen bilder jeg også. Det er jo aldri gøy at sånne ting som dette skjer, men det er jo litt spennende også!
Her kan dere se hvordan vannet står helt opp i broa.Her renner elva over kanten og inn mot veier og hus.Nå har heldigvis regnet roet seg, men elva står fortsatt like høyt - om ikke enda høyere. Håper det blir bedre over natta!

Helt sykt

Jeg vet jeg sa at jeg skulle prøve å la være å blogge om været noengang igjen, men dette kan ikke ungås. Dette er helt sykt! Det er ikke mulig å få fram på bildene hvor mye vann det egentlig er. Det har regna nonstop i mange dager, men det ble virkelig ille nå i dag. Elevene som bor lenger oppe i fjellene ble sendt hjem fra skolen kl. 12 i dag pga flom og rasfare. Elvene og fossene renner over, det er vann overalt! Regnet skal ikke stoppe før i morgen kveld, så enda mere vann blir det. 

Leksene er unnagjort og jeg har nettopp spist middag, så nå ligger dyna klar i sofaen som jeg skal krype under. Og jeg har ingen planer om å løfte rumpa før jeg skal på håndballtrening. Jeg er gjennomvåt etter at mamma, Sivert og jeg tok en liten rundtur for å se på alle elvene. Også tok jeg jo en liten regndans, som dere sikkert kan se på bildene over, hahah. Men uansett hvor lite lyst jeg har til å gå ut av huset akkurat nå, skal det bli deilig å røre på seg litt. 

Hvordan er været hos dere?

Nybakte rundstykker


Ååå, hva er vel bedre enn å komme hjem til nybakte rundstykker etter trening? Mamma har bakt siden vi kom hjem fra skolen i dag, så nå tror jeg vi har rundt 25 grove rundtstykker liggende. Med en gang jeg kom hjem fra skolen øvde jeg litt til en tyskpresentasjon vi har i morgen, så litt på VD mens jeg spiste middag (), også dro jeg på trening. Jeg er på gruppetimer, zumba og styrke-step, på mandager. Begge deler er kjempegøy, anbefales! Selvom jeg var stuuptrøtt og sliten. Sovna ikke før nærmere 2 i natt. Satt oppe til halv tolv og fiksa nytt design, og etter det fikk jeg bare ikke sove. Gjett om vi skal bli mette! Nå skal jeg og Sivert se på vår nye obsession - New Girl. Det er faktisk ganske bra, haha. Ellers, vet noen av dere om en bra nettside med ballkjoler? Er på evig utkikk etter den perfekte :)


Hahahah, Sivert fikk et blinkskudd av første bit.
 

Noen som har fått med seg den nye designet? Likte dere det?

 

Room details


 De fem første bildene er av soverommet mitt, og de tre siste er av stua mi♥ Kan sikkert lage en romvideo om ikke så lenge om det er interessant?

Back to the 80's


Fant denne på loftet, og altså. Greit, den er litt rar, men det er jeg også, haha. Den var mamma sin, og nå er den min. Vurderer å kjøpe meg en litt nyere jumpsuit, men denne får duge i mens. My love for jumpsuits♥♥ De er jo såå komfortable og fine! haha..

Nå sitter jeg og snakker med Susanna, Anna-Lotta og Emma på appear.in. Sånn skype tingtang. Aaalt for lenge siden sist! Har planer om å holde samtalen gående hele kvelden, uansett om de vil eller ikke. Mamma og pappa skal i bursdag i kveld, så jeg og Sivert er alene. TV helt for oss selv♥♥♥ Neida. Skal komme meg ut ellerno før jeg låser meg inne og lukker alle mulige sosiale antenner :)

24.10.2014


Det var først når jeg fikk denne meldingen av Kristin, aka Bollemus, at jeg innså at det er alt for mye pauser nå for tiden! Så da fikk jeg og Hannah rævva i gir og satte i gang med å ta bilder med en gang. Hun skal sove over hos meg i dag, noe som er såå koselig. Idol, lasagne, godteri, ull og bestevenn♥♥♥
De siste dagene har jeg ikke gjort noe annet enn skole, trening, musikk og venner. Så det har blitt knapp tid, men jeg skal få presset inn tid til blogging! Men jeg vil gjerne lese flere blogger og følge flere på instagram, kanskje jeg finner litt inspirasjon! Så bare legg igjen instagramkontoen eller bloggen din, så stikker jeg innom! :)

Tumblr me
                             


eltonsiri.tumblr.com

To kamper og hellemyrsfolket


Hei!

For en fantastisk, men slitsom, dag det var i går! Startet dagen med å kjøre i tre timer til bergen for å spille to håndballkamper. Vi tapte den første 24-16 mot kjøkkelvik, men vant den andre 21-15 mot åsane! Så er egentlig fornøyd :)

Så hadde jeg en halvtime på hotellrommet til å dusje, kle meg, og fikse meg før vi skulle på hellemyrsfolket, som er en musikal for de som ikke visste det.

1 stk blå Siri

Hellemyrsfolket var utrolig bra!! Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor bra det var. Skuespillet, stemmene, sangene, orkestere, alt! Til tross for at vi hadde de værste plassene i hele salen da, hahah!

Nå skal jeg og mamma spise frokost, forhåpentligvis på subway, før vi kjører hjemover. Det skal bli sååå deilig å komme hjem og ikke gjøre en dritt:)

Part three

Hva synes du om bildene?

Klarer jeg dette?


Hei!

I dag har det vært enda en lang dag, og jeg har ikke satt meg ordentlig ned før nå. Torsdag betyr håndball, så jeg dro rett hjem fra skolen, spiste middag og gjorde lekser, før det bar rett på trening. Dermed er jeg ikke hjemme før i 8-9 tiden, og blogging blir det desverre ikke plass til innimellom alt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg fortsatt har lesere, men det har jeg - og det er jeg såå glad for! Jeg skal prøve så godt jeg kan å ta bilder og blogge oftere, men det er ikke så lett. Det tar faktisk alt mellom 30 min til to-tre timer med ett innlegg, så jeg får ikke tid til alt. Med skole, lekser, jobb, musikk, trening, kamper og blogg sier det seg vel selv at det blir litt mye. Så dere for holde ut med meg, så skal jeg prøve og holde ut jeg og! :)I morgen kommer part three, som også er siste del, av shooten, så blir det noen lunde vanelig blogging igjen. Skal spille to kamper i Bergen på lørdag og blir igjen der med mamma og noen familievenner for å se Hellemyrsfolket. Så altså enda en full dag. Men jeg prøver! 

Part two


Åååh, det er så gøy! Elsker å ta sånne bilder som dette, og mamma har jo så mange gode ideér! Dere må bare si ifra om dere har noen ideér til hva slags bilder vi kan ta neste gang. Alltid gøy med noe nytt! :)
Hva synes du om bildene?

New haircut


Heii

I dag hadde jeg frisørtime rett etter skolen. Jeg hadde ikke klipt meg siden februar, så det var virkelig på tide! Frisøren min sa håret mitt føltes ut som gummi for det var så slitt, så jeg sa at hun bare kunne fjerne alt det flisete og slitte. Det ble litt kortere enn jeg hadde trodd, men det går helt fint. Det våkser jo ut igjen! Ellers så var Kristin med meg hjem i dag. Vi gjorde lekser og spiste middag, og det var alt vi rakk før vi dro på håndballtrening. Vi har to kamper i Bergen i helga, noe jeg gleder meg veldig til!Nå skal jeg se Ylvis før jeg legger meg. Er såå trøtt, burde sikkert legge meg nå med en gang men.. Del to av shooten kommer i morgen, tror det blir tre deler :) Jeg synes det er utrolig gøy å leke modell en gang i blant, så det å ha en fotograv som mamma er ikke dumt. Kom gjerne med tips til hva type bilder vi kan ta neste gang!

Hva synes du?

Part one


Hei!

Herlighet så rart det er å sette seg ned for å blogge nå. Som dere kanskje har merket, så har jeg hatt en liten pause. Det er egentlig bare en grunn til det - jeg har ikke hatt tid i det hele tatt! Dessverre.. Skole, trening, øvinger, jobb. Det er bare veldig mye akkurat nå, og det visste jeg at det kom til å bli når jeg startet å blogge. Så dere får bare holde ut med meg, så skal jeg gjøre så godt jeg kan! :)

I helga har jeg og mamma vært ute på pentagon, eller fotostudio/øvingslokale/kontor. Vi tok et par (hundre) bilder som egentlig ble ganske bra. Jeg fant ut at jeg ikke skal pøse på med ett lass bilder, så jeg tar noen av gangen. Dette er da "part one". Hvor mange det blir det vet jeg ikke, men jeg håper i hvertfall at dette er noe dere liker - det så ihvertfall sånn ut sist gang jeg la ut bilder fra en photoshoot! :)

Hva synes du om bildene?

Junkyard jeans


ÅÅh jeg er forelsket i denne buksa! Bestilte den fra Junkyard for ca tre uker siden. Bestilte den i M, men den var alt for stor, så jeg måtte sende den tilbake. Men det var absolutt verdt ventingen! Den er utrolig komfortabel i tillegg!

Nå har jeg nettopp trent og spist middag, og har akkurat satt meg ned i stua for å gjøre lekser. Etterpå må jeg hjelpe til å rydde huset, også hper jeg at jeg får lagt meg tidlig i dag, jeg er så sliten. Ellers er alt bra! :)

Fall outfit


Hei!

I dag våknet jeg så trøtt som jeg aldri har vært før! Jeg kom meg så vidt opp av senga - og det var 20 min etter at vekkerklokka mi ringte. Så da var det ingenting annet enn en tjukk, oversized strikkegenser som fristet. Det må være noe av det deiligste som finnes, å pakke seg inn i store gensere. Frokosten ble en stor kopp kaffe (♥) og gresk yoghurt med kanel og musli.
Skolen gikk helt greit, skole er skole. Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, lage middag også går jeg opp på håndballtrening. Gleder meg til å ta en varm dusj og se på Ylvis i kveld. Alltid like koselig. 

Kåpe - Urban // Genser - Cubus // Bukse - Vero Moda // Sko - Dr.Martens

Sånn ble antrekket i dag. Den største genseren jeg har og verdens deiligste kåpe. Holdt meg i hvertfall varm!

 

Photoshoot
Foto: Gunn Gravdal Elton

Hva synes du om bildene?

Litt nytt


Hei!

Nå er jeg stuptrøtt og utslitt etter en lang dag. Jeg var på besøk hos Anna-Lotta fra ett til seks. Vi lagde oss god lunch, hørte på musikk, snakket selvfølgelig masse, også sminket hun meg. Så tok jeg bussen inn til sentrum for å møte mamma. For gjett hvem som var på Billy Elliot i kveld? Jeeeeg! Å herregud så bra det var. Jeg har ikke ord. De fikk fram følelser og tanker på en utrolig bra måte gjennom musikk og uttrykk. Skuespillerne var utrolig flinke, alt var rett og slett veldig bra! Anbefaler virkelig alle å se den - om det er ledige billetter!

Selv om klokka ble ti før vi kom oss ut av Folketeateret gikk vi på Friday's og spiste en sen middag. Anna-Lotta, Billy Elliot og Friday's på samme dag er ikke dårlig. Kan trygt si at denne Osloturen har vært herlig. 

Genser - Vero Moda // Bukse - CarlingsKåpe - Urban

Ble dårlig med outfit bilder, så jeg fant ut at jeg kan like så godt vise dere hva jeg har kjøpt mens jeg har vært her, for det var vel egentlig hele antrekket. Er så utroolig fornøyd med kåpa, akkurat en sånn jeg har lett etter! Greit - all månedslønna gikk, men det her er materialsk lykke, hahah. 

I morgen skal vi hjem (heim) igjen til Odda, som betyr 6-7 timer i bil. Har forhåndspublisert et innlegg med bilder fra en photoshoot jeg og mamma hadde tidligere i kveld. Håper det faller i smak, for jeg synes det er utrolig gøy å ta sånne type bilder en gang i blandt! 

Not as planned


Hei!

I dag gikk ingenting som planlagt! Jeg lå i senga til klokken var to og så på Vampire Diaries, tok på meg slaskete klær, dro på Ski storsenter med mamma for å kjøpe ingenting, etterfulgt av tacokveld hos storesøster. Ser nå at det faktisk har vært en skikkelig slaskete dag, men altså, fredag er fredag!

Det var såå koselig hos Linda (storesøss)! Brukte mesteparten av tiden der til å lage morsomme cutout bilder, altså sette fjesene våres inn i figurer osv.. Dette var da veeeldig stas, haha (sikkert mest for meg). Også spiste vi taco, og taco har aldri smakt så godt før, og så på idol. Mathilde sovnet i fanget mitt i 9-tiden, og der lå hun vel en halvtime før vi bar henne på rommet.

Jeg ble hentet i 11-tiden, så nå har jeg akkurat gjort meg klar for å sove. Fant en gammel Aftenposten t-skjorte i skapet til Pappa som det står I ♥ Oslo på. Fant ut at den passet fint å sove i.


Glansbilder alle sammen. 

I morgen der i mot er hele dagen planlagt! Og da kan det ikke endres på heller. Først skal jeg en tur til en venninne og være med henne til klokken er rundt 5, før jeg og mamma skal på musikalen Billie Elliot! Åååh, gleder meg! Tror vi spiser middag ute i samme slengen. Hele søndagen går jo til å sitte i bil, så vi fant ut at vi må avslutte høstferien skikkelig bra, og ettersom at både jeg og mamma elsker musikaler var det ingen vanskelig avgjørelse når vi så at det var ledige billetter! Håper det er like bra som jeg har hørt det er. 

Nå legger jeg meg, så snakkes vi i morgen - med utsatt (og ny) outfit.♥

Outfit 02.10-14


Hei!

Nå har jeg og mams akkurat satt oss ned i sofaen etter en lang dag i sentrum. Vi har gått opp og ned Karl Johan, prøvd ballkjoler for moro skyld, og spist middag på Friday's. Kjøpte en bukse, en genser og verdens fiineste kåpe! Ble faktisk et helt antrekk av det, så det blir morgendagens outfit. Vet ikke helt hva planen for i morgen er, men skal prøve å få vært litt sosial, haha. I need friends.Skjorte - Pappas skap // Bukse - Diesel (Carlings) // Sko - Dr.Martens // Lommebok - Michael Kors

Nå skal vi sette på "Den enestående Will Hunting" og slappe av. Er utrolig sliten, så vet ikke om jeg klarer å holde øynene oppe hele filmen, men jeg skal prøve. Vurderer å hente fram yoghurtis fra fryseren.. Hmmm. Jo, tror nok jeg må det. Er jo tross alt torsdag!

yesterdayFor en herlig dag det var i går! Jeg og mamma dro fra Odda i 11-tiden og kjørte rett til Jar, der studioet hvor idol blir sendt fra ligger. Vi var bare innom IKEA og spiste middag først, haha. Når vi kom fram så det helt anderledes ut enn jeg hadde forventet! Det var bare et lite rom hvor det var satt opp noen klappstoler rundt scenen. Ganske kult å ha vært der og sett hvordan det ser ut, for det ser jo mye større ut på tv. 

Først var det en mann som gikk igjennom litt beskjeder osv, siden det blir jo sendt live, også startet sendingen. Alle artistene var såå utrolig flinke! Nivået var jo skyhøyt. Ingrid gikk dessverre ikke videre, men topp fire er jo fantastisk det også! Etterpå så var det litt intervjuer med Tara og Jørn, som gikk videre, gratulasjoner osv.   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥                               

Nå skal jeg skifte og fikse meg før jeg skal møte mamma i sentrum snart. Hun er på en jobb, så jeg sitter godt planta i sofaen og ser på vampire diaries til hun er ferdig. Hvorfor jeg ikke begynte å se på den serien før nå, det vet jeg ikke. I'm in love!  

Så dere på idol i går?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits