Going homeHei!

Nå sitter jeg nedlessa i klær og prøver å finne ut hva jeg skal pakke med meg. I morgen tidlig drar nemlig jeg og mamma på jentetur til Oslo. Vi skal se på idol(♥) live i morgen, spise ute, sikkert shoppe litt, og jobbe. Vi skal jo egentlig bare en tur hjem og gjøre det vi pleier i Oslo. Har liksom blitt litt sånn at Odda er heim og Oslo er hjem, noe som passer meg helt perfekt. Tenker på begge stedene som hjemme! 

Nå skal jeg pakke ferdig, eller så mye som jeg husker, også ta meg en løpetur på mølla. Var på jobb fra 11-17 i dag, også var det rett i familiebursdag til Sivert. Tok dessverre ingen bilder derfra, det var ikke så lett å få tatt det med ettersom at jeg ikke var hjemmom mellom jobb og bursdag. 6 timer på jobb = sliten Siri. Ellers blir det familiekveld meg ylvis på skjermen. Like morsomt hver gang - nesten! haha.Hadde det litt gøy med photobooth i dag. Det må være min favorittdel med mac'en. Den har jo så mange morsomme effekter! Liker vel kanskje "Ekkorn" eller "insekt" best!

Hvordan har deres dag vært?

Red apple


Genser - BikBok // Kjole - BikBok // Sko - Eurosko // Klokke - CMYK


Eplene i hagen vår slår alle epler i verden. Basta.

2 vampyrer
Det SNØR på fjellet! Oki da var håpet mitt om at sommeren skulle komme tilbake borte.

Hei!
Atm sitter jeg godt plantet i sofaen til Hannah og spiser tacopita. Jeg var på jobb til tre i dag, dro hjem, sølte pepsi max over hele meg, så en film med sivert, og så dro ut hit. Vi har spilt litt gitar + piano og sunget, såå lenge siden sist vi sang sammen! Utrolig koselig. Ellers har vi planer om å se American idol, haha dere vet meg og idol, og snakke hele kvelden. 

Det ble bilder av meg i dag, rett og slett fordi jeg og Hannah ser ut som to vampyrer. 0 sminke, pysj, bustete hår og på ingen måte i humøt til å bli lagt ut noe sted. Vi prøvde å ta noen bilder tidligere, men de over var de eneste som dugde. Nå skal jeg flytte hodet mitt tilbake til den sosiale verden.

Kos dere masse og ha en fortsatt fin helg / ferie♥

Fornøyd jente


Hei!

Nå sitter jeg i godstolen i stua, pakket inn i tepper med godteri og mamma ved siden av meg. Vi har gjort oss klare for kvelden som består av tv-titting - idol seff eheh og film(er). Det var såå godt å komme hjem til ferdig laget middag og varm stue. Jeg var på jobb til 6, så dere kan tro jeg er sliten! Jeg jobber på Eurosko til dere som lurte på det :)
Naturfagsprøven gikk veldig bra - troor jeg. Jeg øvde jo veldig mye, så det hadde jo vært fint om jeg fikk noe igjen for det. Men nå skal jeg ikke nærme meg tanken på skolen før neste søndag! Alt skal tas med ro i høstferien.

Fikk foresten det nye kameraet i dag! Har jeg engang fortalt at mamma bestilte nytt til meg? haha. Anyways, tuuusentakk mamma♥♥♥ 
Måtte jo da selvfølgelig teste. 

Lite vakker outfit, men totalt nødvendig når det er så dårlig vær. Sparer ikke på fredagskosen her i huset nei! Nå har idol begynt, så da avslutter vi! Kos dere masse i hlegen til dere som skal på skolen på mandag, og god høstferie til resten!♥

Siste innspurt


Hei! 

I dag har vært en ganske grei dag på skolen. Hadde grammatikkprøve i tysk som gikk ganske greit, også fikk vi tilbake tyskprøven fra forrige uke som jeg fikk 5 på. Fikk også tilbake RLE prøven, som det ikke gikk like bra med, 3+. Så skal prøve å avslutte bra på naturfagsprøven i morgen. Det er så mye deiligere å ta ferie når jeg føler jeg har gjort noe bra! Har funnet meg en stor kopp iste og en gigakopp varm te, så jeg tror jeg overlever den neste timen. 

Så nå har jeg en time til naturfag før jeg går til trening. Blir nok en del pugging når jeg kommer hjem også, så får jeg heller slappe av i ferien. Skal jobbe i morgen, lørdag, mandag og tirsdag før jeg tar meg helt fri. Etter det tror jeg vi tar en tur til Oslo. Hvis ikke så blir jeg vel bare hjemme med gitaren min og lever mitt vanlige asosiale liv :) Neida. Jo.

#wcw
Emma Watson // Nina Dobrev // Jennifer Lawrence // Vanessa Hudgens // AnnaSophia Robb

Hahah, er jeg den eneste som sitter og glaner på andre jenter? Jeg føler meg som en liten stalker, men hallo! De er jo nydelige hele gjengen. Skulle gjerne lagt til 100 jenter til på lista over, men det hadde blitt litt mye, haha. 

I dag er det onsdag, så dere kan vel gjette hvor jeg tilbringer kvelden? I godstolen foran tv'en med te og idol. Og jeg har ingen planer om å løfte ræva den neste timen heller!
Ellers har dagen min vært pretty good. Jeg tok vaksine i dag, noe som gikk ganske greit. Det er jo aldri deilig å ta sprøyte, men det var ikke så alt for ille egentlig. Når jeg var ferdig på skolen skulle jeg gå til safe for å trene, men neida. Dørkortet mitt ville ikke funke, noe som resulterte i en ganske irritert Siri. I tillegg kunne ikke mamma hente meg, så jeg måtte gå hjem. Sikkert noe jeg burde gjøre oftere, men det tar faktisk opp mot 40 min. Så rakk jeg akkurat å ta av meg skoene før mamma sa at vi skulle spise middag hos mormor. Rett ut dit, spise, hjem igjen, gjøre lekser, løpe på mølla, dusje, og nå - idol. Jeg synes jeg har fått gjort ganske mye i dag jeg. I tillegg kom jeg jo på nå i siste liten at vi har grammatikkprøve i tysk i morgen. Dårlig avslutning på en ellers bra dag.

Håper alle dere har hatt en fin onsdag.♥

Two pairs of perfection


Endeliig er jeg eier av et par Dr.Martens ♥. Jeg kjøpte de av Julianne, siden de var litt for store for henne. Tenkte at det er like greit å kjøpe de av henne som det er å kjøpe de på butikken om hun ikke kan få brukt de uansett. Ellers så kjøpte jeg Nike skoene på Eurosko på lørdag, I am in love. Begge parene er såå gode å gå i, og er 100% min stil. Kunne ikke vært mer happy med kjøpene! Men nå tror jeg det har gått nok penger til sko på en stund, heheh. 

I dag fikk vi gå fra skolen 11:45 fordi lærerne skulle ha et kurs eller noe, så det var digg. Jeg kom akkurat inn døra faktisk, så når jeg er ferdig å blogge skal jeg bruke den lille alenetiden jeg har til å spille og synge så høyt jeg kan (hope the neighbours don't mind) . Sivert kommer hjem om en times tid, så da skal jeg være litt med han før jeg stikker på håndballtrening. Det blir deilig å spille håndball igjen etter å ha vært vekke fra to treninger. Det er to treninger for mye! 

Vi snakkes!♥

Outfit 22.09-14
 

Skjorte - ? // T-skjorte - H&M // Bukse - BikBok // Sko - Eurosko (nike)

Figaros bryllup


For en fin dag! Vi fikset oss hos Hannah før vi serverte champange, solgte billetter, og delte ut ark. Det kom rundt 80 stk tror jeg, og forestillingen var veldig fin. Det var en opera, Figaros bryllup, som varte i ca 1 time med pause. Artistene var veldig flinke, jeg koste meg ihvertfall!  

Nå skal jeg, mamma og Sivert se Fast And Furious 3 før vi legger oss. Jeg er så sliten og trøtt så det var deiilig å komme hjem og hoppe i pysjen! 

Tapas, venner og godt humør


Hei!

I går hadde jeg besøk av 11 jenter, 12 med meg, og det var sååå koselig! Mamma hadde stått på kjøkkenet hele dagen og laget tapas, og fy flate det var godt! Det beste er jo at vi har masse igjen, så dere kan jo gjette hva jeg spiste til frokost i dag? Vi satt en god stund ved bordet og bare snakket og koste oss mens vi spiste, før vi flyttet oss ut. Det bla spilling og synging, litt allsang og masse latter. Alle gikk i 11 tiden, så da ryddet jeg og mamma ferdig før vi sang litt. Jeg føler at det er alt jeg skriver om, men det er jo alt jeg gjør, så. Vi tok en del bilder, men ingen gruppebilder eller noe sånt, så dere får nøye dere med å se bilder av den nyyydelige maten!


Eple dyppet i sukker og kanel og stekt i ovnen. Dette måå dere prøve, det smakte såå godt!!


Brød med cottage cheese blending. My faveeee! En veeldig vellykket kveld!

Nå er jeg hos Hannah. Vi skal dele ut champanje og selge billetter til en forestilling i kveld - i ballkjoler! Så det blir gøyy. Skal prøve å få tatt noen bilder som jeg kan poste når jeg kommer hjem.

Video; Chubby Bunny Challenge


Travel


Heii! 

Nå stikker jeg på jobb, tenkte bare å slenge inn ett innlegg før jeg går! Starter om akkurat 20 min, og jeg er langt i fra på vei. Er sååå trøtt, satt oppe til 3 i natt og spilte gitar og sang. Jeg trodde virkelig ikke at klokka var så mye.. Så har fått rundt 6 timers søvn i natt. Perffff.
Jeg satt foresten i tre timer og redigerte video i går, så den kommer i kveld!! Herregud, trodde aldri jeg skulle bli ferdig.  


Ok, dette er da meg en lørdags morgen i full hastverk. Eller, dette er egenlig meg alltid :)

Ha en fantasisk lørdag!

SnapshotsFestligheter i bursdag til Kristin // outfiit


Min elskede YourTeaa // Meg og Tara på vårt beste


Party i musikktimen :pp // Hadde det gøy med redigering


Et strålende eksemplar på ett av mine kunstverk // Ingrid gikk videre i idoool! (Husk å stemme på henne, 1 oktober folkens!!)


Meg og min elskede // Fail i forsøk på tannblekingMin type humor #1 // Min type humor #2


Dagens outfit // Mine flinke outfitfotografer 


Piknik (med imsdal eple, agurk og mynte♥♥♥) // At the top of my wish list atm ♥♥ Skal kjøpes så fort de kommer inn i skobutikkeeeen

Der! Fant ut at dere skal få slippe å lese om mine slappe dager og heller få se noe av hva som er på mobilen min. Disse bildene viser faktisk veldig godt hvordan jeg er, så jeg håper jeg ikke har framstilt meg selv heelt anderledes, men det tror jeg ikke. Ellers så har jeg vært på tidenes lengste handletur i dag. Var på Rema 1000 i nesten en time, så nå tror jeg vi har nok mat. Tulla, vi må handle mer i morgen, hehe. Jeg skal ha jentekveld i morgen, og vi blir 13 stk, så det blir morrooo. 

Jeg holder på å redigere en ny video til dere foresten! En litt anderledes en enn jeg pleier å legge ut, men jeg tror det blir gøy! Den er forhåpentligvis ute i morgen♥ Nå skal jeg se idol, så snakkes vi! 

New closet


Hei!

Akkurat nå burde jeg vært på håndballtrening, men jeg orket ikke. Så enkelt er det. Jeg vet ikke hvor mye nytte jeg hadde gjort av meg der uansett, så kan like greit være hjemme. 
Jeg har vært på jobb til nå, eller, til seks. Og når jeg kom hjem hadde pappa flyttet og ordnet på skapene mine, sånn at de ble seende slik ut:

Er sååå fornøyd, akkurat sånn jeg ville ha det! Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg legger meg i senga, egentlig for å sove, men må nok gjøre litt lekser også. Har RLEprøve i morgen, så må vel øve litt. Klarer ikke tenke helt klart for jeg er så trøtt, så jeg tror jeg bare avslutter her. Tenkte bare jeg skulle vise dere det nye skapet!

Hva synes du?
 

Cheeze evening


Først må jeg bare si tusen takk til alle som kommenterte på forrige innlegg, dere gjør meg så glaad!


Hei!

Nå har vi nettopp dekket på bordet til en good kvelds. Alle i familien har blitt hekta på ost og kjeks, så da blir det servert sammen med idol (♥) på skjermen. Mamma har akkurat fått besøk av en venninne som skal være hos oss til fredag, så det blir vel koselig!

Ellers hoppet jeg rett inn i joggedressen når jeg kom hjem fra skolen. Jeg startet å løpe på tredemølla, men etter 200 meters jogg måtte jeg gi meg, for jeg ble så sliten. Så da var det lekser, piano og gitar som reddet dagen. Jeg har faktisk ikke tatt opp pc'en før nå! Håper på å bli frisk snart, begynner å bli lei av å være sliten, haha. Minishoot ved pianoet, haha.

Hvordan har dagen din vært?

I don't play nice


Jakke - BikBok // t-skjorte - Forever 21 // skjorte - Bergans (herre) // bukse - H&M // sko - converse

All of me...


...John Legend. La oss bare si at denne sangen er en gave fra himmelen. Såååå nydelig! Har hørt på den nonstop i det siste, så fant ut at deen må jeg jo spille! Jeg har vært hjemme i hele dag og ikke orket noen ting, så jeg fant ut at det var på tide å komme seg opp av senga. Så dette er mest sannsynelig hvor jeg blir resten av dagen, med unntak av at hele familien skal se både Kristian Valen og Ylvis i kveld. Så det blir koselig! Jeg burde sikkert ha blogget før, men jeg orket rett og slett ikke. Alltid like nydelig når jeg synger, uten sminke og greier. But why not, we're all friends, eller hva?
Jeg og mamma holder på med et lite prosjekt forresten! Sier ikke hva det er før det er ferdig og jeg vet at det blir noe av. Vi skal fikse og ordne litt først, så får vi seee. Ellers håper jeg å være tilbake på skolen i morgen, uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Har en engelsk presentasjon i morgen, tyskprøve på torsdag, og RLEprøve på fredag, så jeg har absolutt ikke tid til å være syk! 

Outfit med tilbehør.

Hvordan har du det?

YourTea TeaTox


Hei!

På lørdag var det to uker siden jeg begynte min TeaTox fra YourTea. Jeg mottok teen "TinyTea", som skal hjelpe mot oppblåst mage. 

Det du må gjøre er ikke noe værre enn å drikke en kopp med te 30 minutter før frokost, lunch og middag, altså 3 kopper om dagen. Dette var litt vanskelig for meg, ettersom at jeg spiser lunch på skolen, men jeg løste problemet ved å ta med meg kopp og termos ut i friminuttet som er 45 minutter før matfri. Så det gikk egentlig ganske greit! 
Jeg synes teen smaker godt. Det er ikke den beste teen jeg har smakt, men den er abolutt ikke ille - noe jeg trodde den skulle være! 
De har så mange forskjellige teer som skal hjelpe med forskjellige problemer. De har blandt annet Anti-C som skal fjerne cellulitt, Her Tea som er en hverdags te for jenter og damer, Man tea som er en hverdags te for gutter og menn, og til slutt  Tinytea som hjelper mot oppblåst mage (den jeg fikk). De har også TinyTea glutenfri! Alle teene er 100 % organiske og inneholder kun ingredienser som er bra for kroppen.

Personlig har jeg merket en liten forskjell, jeg har faktisk ikke vært så oppblåst i det siste! Noe jeg slet med etter jeg kom hjem fra Kypros. Jeg har ingenting negativt å si om teen! Den gjorde i hvertfall jobben sin på meg, og det er vel det som er meningen? Så om du er litt oppblåst vil jeg absolutt anbefale å bestille denne!

 


Alt jeg har skrevet i dette innlegget er 100% mine egne menigner!

//Sponset innlegg

 

New favorite


Hei på dere!

Morgenen i dag gikk til å se film med lillebror mens vi spiste frokost på senga. Søndager ♥♥♥. I tolv-tiden fant Sivert ut at han ville opp på stadion og trene, og jeg skulle være med som trener. Så da dro vi opp, han fikk løpt en runde eller to, og spilt litt fotball. Jeg måtte skrive at han løp faktisk 6 (!) runder på torsdag. 2400m for en som ikke trener er ganske bra spør du meg! 

Etter så gikk vi på kiosken for å kjøpe drikke, og der fikk jeg øye på denne flasken fyllt med gullvann. Herregud så godt! Det er vann med smak av eple, agurk og mynte - for en herlig kombinajson! Gjett om alle pengene mine går på å kjøpe x antall med vann framover da. 

Jeg drakk den opp på 1-2-3, så jeg lurer på om jeg ikke må ringe mamma og be henne kjøpe med seg en flaske til på vei hjem fra jobb. Jeg regner med at de har den på de fleste bensinstasjoner. Nå skal jeg og Sivert ha en liten spa-time. Ikke noe mer enn et lite fotbad, men det gjør godt det også!
Bror og bestevenn - er ikke alle som har så godt forhold med broren sin som det jeg har! ♥

Har dere smakt vannet? Om ikke - løp og kjøp!

Behind The Scenes #2


Hei!

Nå har jeg satt sammen enda en Behind the scenes video. Denne gangen er det fra sommerferien 2014, og det er først nå at jeg ser hvor utrolig fint jeg har hatt det! Alle disse øyeblikkene setter jeg stor pris på, og jeg er utrolig glad for at jeg har fått filmet alt dette! 
 

Kampen i dag gikk bra foresten, vi vant 20-11. Håper det fortsetter sånn, er utrolig gøy å vinne! 

Håper dere liker videoen!

Girls just wanna have fun


Hei!

I går feiret vi bursdagen til Kristin, og kvelden ble super! Vi spiste gryterett, kaker, chips og godteri, tok masse bilder, dansa, snakka, og til min store glede, så på idol! Desverre så røk en av mine kjære ut - Kathrine - men Ingrid er fremdeles med, så det blir spennende å se! Jeg gråt faktisk når hun røk ut, haha.

Dagen igår startet selvfølgelig med skole, noe som var helt greit. Vi hadde samfunnsfagprøve i siste time, så jeg håper den gikk bra! Har på følelsen at det gikk ganske greit, men det er som oftest når jeg synes det gikk bra at jeg får dårligest karakter.. Etter det ble jeg og Siri (nr2) med Kristin hjem for å hjelpe med bursdagsgreier og sånn. Herregud så mye mat! Dessverre fikk jeg ikke tatt bilde av det, menmen. Vi ble i hverfall gode og mette hele gjengen. Vi brukte vel meste parten av kvelden på idol, ta bilder og dansing, så det skjedde vel ikke noe spennende at all!Karina, Lena, Siri, Kristin, Elin, Camilla, Henriette, SIgrid, og meeg.

Bildene ble litt uklare - dessverre! Vi hadde på selvutløser, og når det var såpass mørkt i tillegg, så var det vanskelig å få de skarpe. Men ellers så var det en suuper kveld, og jeg tror alle hadde det veldig bra!Dette innlegget er forhåndspublisert, så akkurat nå spiller jeg håndballkamp. Så jeg håper det går bra, så oppdaterer jeg dere med resultat osv senere i dag!

Mine favoritt serier


1. Criminal MindsCriminal Minds er min all time favorite! Her får vi være med et "team" gjennom mange saker som skal løses. Jeg elsker at vi får se litt av hva som fåregår innenfor yrket, karakterene, FBI, ja - alt! Det er jo selvfølgelig satt opp til at det skal se veldig bra ut, det er jo tross alt en serie, men jeg liker å tenke at i virkeligheten er det faktisk akkurat sånn det er å være en FBI-agent. Kanskje det er det også, jeg vet ikke, haha! Det er tilsammen så langt 9 eller 10 sesonger, og jeg er på sesong 9 nå. Du kan se sesongene HER

2. Pretty Little Liars


 
Jeg tror de fleste har hørt om denne serien, men om ikke - se den! Pretty Little Liars har for min del hele pakka. Drama, spenning, konflikter, mote og mysterier. Det at karakterene er så lette å kjenne seg igjen i, men alikevel har noe urealistisk ved seg synes jeg er perfekt. Selvfølgelig er det mye i denne serien som mest sansynelig ikke hadde skjedd i virkeligheten, men det er jo litt av pointet. Jeg elsker at alle karakterene har sin egen unike stil og at selv om det er mye jentedrama, så er det fortsatt mye spenning og noen skumle øyeblikk. Det er så langt 5 sesonger, men jeg vet det kommer flere. Du kan se sesongene HER - eller på netflix!

3. Gossip GirlGossip Girl er den ultimate dramaserien hvor du kan drømme deg inn i gatene til New York. Serien er helt fantastisk spør du meg! Dette er serien jeg alltid ender opp med å se om og om igjen. Jeg har akkurat begynt på nytt faktisk - for fjerde gang!? Heheh. Det var vanskelig å sette denne på 3 plass altså, den burde egentlig vært på 1!.. Det er tilsammen 6 sesonger, og de går fort skal jeg si deg! Anbefales virkelig, både for gutter og jenter!! Du kan se serien Her - eller på netflix!

4.Make It Or Break ItMake it or break it er en serie som handler om 4 jenter som turner. Det høres kanskje rart ut, men den er utrolig bra! Det er masse drama og den handler for det meste om hvor mye disse jentene må ofre for å komme til Olympics. Det er ikke så lett å forklare hvor bra den faktisk er, men begynn å se så finner du ut selv! Det er tilsammen 4 sesonger, og alle er like bra! Du kan se sesongene HER - eller på netflix!

5. NCISEnda en "politi"serie, men denne gangen er det ikke FBI det er snakk om, men NCIS. Denne serien og Criminal Minds går mye for det samme, men NCIS er kun basert på saker som har med marinen å gjøre. Det er absolutt ingenting negativt med denne serien! Alt er veldig bra laget og jeg elsker jo sånne type serier som dette. Kanskje ikke rart jeg vil utdanne meg innen politiyrket selv. Jeg synes denne er en veldig bra serie å se om du har sett CM og vil begynne på en ny serie innenfor samme sjanger. Det er 11 sesonger, så hvis du begynner på denne serien har du den i en lang tid framover! Du kan se sesongene HER

Hva er din favoritt serie?

100 ting å gjøre


hei!!

Nåå er jeg endelig ferdig med alt jeg skulle gjøre i dag. Eller, nesten ihvertfall! Jeg har gjort lekser for resten av uka, ettersom at jeg jobber til 6 i morgen og har trening etter det, gjort ferdig en presentasjon jeg skal ha på tirsdag og skrevet referat fra elevrådet.  Jeg har også øvd litt til en samfunnsfagprøve jeg har på fredag. Så nå gjenstår det bare å lage middag og se på idooool. Jeg burde egentlgi redigere neste video også.. Jeg holder nemlig på med Behind the scenes #2, som er en del klipp fra sommerferien osv, så den kommer forhåpentligvis snaaart!

 


Uklare bilder, men det får duge. Ingen fotografer i hus + ingen selvutløser fjernkontroll = Siri løper fram og tilbake og prøver og fokusere. 

Jeg har foresten litt mangel på inspirasjon for tiden, noen som har forslag til hva jeg kan blogge om? 

Autumn wanties


God kveld alle sammen!

Den siste timen har jeg bare sittet og drømt meg bort på Nelly og Junkyard. Det er så mye fint nå, jeg har jo lyst på alt! Jeg plukket ut noen av mine favoritter som jeg tenkte jeg kunne dele med dere! Skinnjakke Her // Bikerjakke Her // Bomberjacket Her //

 Kåpe Her // Shorts Her  // Skjørt Her

   

Grå genser Her // Jakke Her // Tee Her 

   

Boyfriend Jeans Her // Jeggings Her // Hoodie HerKjole Her // Mønstret kjole Her // Galaxykjole Her   Blomsterkjole Her // Svart kjole Her // Gul kjole Her

Har du noen favoritt nettsider jeg burde titte innom?

Perfect evening


Hei!

Nå sitter jeg på rommet nydusja iført en deilig flanellskjorte i str xl. Må være et av de deiligste plaggene jeg har! Jeg har som sagt vært på safe og trent litt diverse, b.l.a zumba, noe som var veldig gøy. Gikk jo på det en god stund før sommerferien, så det var deilig å få dansa litt igjen! 
Ellers, så har jeg store planer om å lukke alle dører til omverden og bare sitte på rommet og spille. Altså legge mobil og pc ut av rommet, lukke døra og gardina, tenne lys og bare være litt alene. Dro fram sangboka i sta, så jeg skal prøve å lirke noen setninger ut av hodet mitt. Hvordan har dagen din vært?

High wasted
Bukse - H&M // Genser - H&M // Klokke - CMYK // Sko - Eurosko

Antrekket ble ganske svart i dag, toppet det hele med en svart skinnjakke fra BikBok. Noen dager synes jeg ikke det gjør noe. I dag har jeg egentlig ganske dårlig tid. Må rekke å gjøre ferdig leksene for både i dag og i morgen og spise middag før jeg skal inn på safe kl. 5. Stressende dager fremover, men da sover jeg ekstra godt om kvelden - om jeg får alt unnagjort!
Ellers tenker jeg å legge meg tidlig i dag, kjenner at jeg er utrolig sliten for tiden. Kroppen henger liksom ikke med humøret, det er som om musklene har tatt seg en liten ferie. Klarer ikke prestere mitt beste på trening, eller på skolen for så vidt, og vil helst bare ligge i senga. Håper energien er på topp igjen snart!

Hvordan har du det for tiden?

Outfit 07.09-14


Genser - H&M // Bukse - Lee // Sko - Eurosko // Smykke - ?

Heiheii!

Da jeg sto opp i morges begynte jeg dagen med en episode av Criminal Minds og en kopp TinyTea før frokosten sto på bordet. Mamma hadde bakt grove scones, også så vi på Noah samtidig. Perfekt søndagsmorgen! Noah var utrolig bra foresten, anbefales virkelig! Ellers har jeg bare spilt sims med Sivert og trent med Kristin. Og nå skal jeg og Julianne på kino. Filmen heter as above so below, noen som har sett den??

Trolltunga


Hei!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter og ha vært på Trolltunga! Jeg gikk med Mari og Arild. Vi startet å gå halv ti og var nede igjen rundt halv fem. I starten er det flere veier opp, så jeg og Mari gikk den ene og Arild gikk trappene. Så skulle han vente på oss på toppen, men han ventet på feil sted.. Så vi trodde jo han hadde gått fra oss, så vi gikk jo bare inn vi. Men neida, han hadde sittet å ventet lenge før han fant ut at han måtte begynne å gå. Så vi var ferdig å ta bilder osv når han kom opp. Men det var utrolig lang kø for å komme ut på tunga, så han gadd ikke. Mari og jeg sto i kø i sikkert 40 minutter før vi fikk gått ut og tatt bilde.


Fiine Mari<333


Her kan dere se køen sånn noenlunde. Den gikk på en måte ned mot venstre på tuppen, så den var mye lenger.


Alltid noen, hahah.


1100 m.o.h

En veldig fin tur! Selvom det var litt dårlig planlegging og avtaler haha. Men ellers hatt en veeldig fin dag. Nå skal jeg få varmen i meg, også står svinefilét med grønnsaker og ris på menyen.

Har du vært på Trolltunga?

Video; Fall Haul


Video coming up


Hei!

I dag var jeg hos tannlegen i Haugesund, og gikk rett på håndball etter. Det har vært en skikkelig stressende dag, eller, det har vært mye å gjøre da. Sto opp tidlig, dro til Haugesund, shoppa, spiste, gikk til tannlegen, dro hjem, håndball, og nå har jeg nettopp spist. Sivert har fått Sims 4, noe jeg synes er heeeelt greit. Hahah, sims er absolutt like gøy som sist jeg spilte (som er leenge siden)! Så vi har spilt i rundt 1 time nå. Men så kom jeg på at jeg har jo blogg og matteprøve i morgen! Kan vel si jeg fikk fart på meg. 

Jeg fikk shoppa en del nye høstklær i dag, så jeg har samlet opp en del. Så imorgen skal jeg filme og redigere en "fall haul", så forhåpentligvis er den oppe i morgen kveld.
Orket virkelig ikke å dra fram kameraet nå, men det får være lov med dårlige bilder en gang i blandt. Nå skal jeg finne fram det jeg skal ha på meg før jeg legger meg og leser matte. Dumt å starte året med en dårlig prøve..

Sov godt!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits