Green lunch


Hei!

I dag føler jeg meg litt bedre, heldigvis. Jeg våknet i ti tiden, og har ligget på sofaen og sett på Friends helt til nå. Jeg er fortsatt veldig sliten, men resten av formen er bedre, så det går fremover. 

Noe av det beste med helg for meg, er at jeg har god tid til å lage meg gode måltider. Så i dag har jeg virkelig slått på stortromma med en knallgod, og ikke minst sunn lunch!


Grønn smoothie:

  • En stor neve spinat
  • Et grønt eple
  • En halv banan
  • Litt agurk, ca 4 cm 
  • 1 ts sitronsaft

Bland i en blender, og gjerne tilsett litt vann hvis den blir for tjukk. Jeg synes denne smaker kjempegodt, og har ingen dårlig ettersmak som mange grønne smoothier gjerne har. Samtidig er den utrolig sunn, og er stappfull av vitaminer som kroppen absolutt har godt av! Legg gjerne igjen en kommentar om du prøver denne smoothien, jeg vil gjerne høre hva du synes! 

Å lage denne lunchen var definitivt dagens workout, for jeg er helt utslitt. Så nå er planen å holde senga fram til middag, og se en film med Sivert og Pappa i kveld. Jeg er foresten blitt sponset av Your Tea, som har en rekke forskjellige teer som visstnok skal hjelpe deg med forskjellige ting, og skal være veldig bra for kroppen din. Det er en 14 dagers teatox, og jeg begynte i dag. Det skal drikkes 3 kopper om dagen, en kopp 30 min før frokost, lunch og middag. Så nå har jeg akkurat drukket opp dagens lunch-kopp, og må (dessverre) vente en halv time før jeg kan nyte lunchen min. Jeg skal selvfølgelig forklare bedre hva dette går ut på, og om jeg har merket noen forandringer etter to uker :)

Har du noen erfaringer med Your Tea?

Helt borte


Hei!

I dag dro jeg hjem fra skolen etter 3 time. Jeg orket virkelig ingenting. Alt jeg gjorde var slitsomt, og i musikktimen orket jeg så vidt løfte armen for å spille keyboard. Da jeg kom hjem sovnet jeg så og si med en gang, våknet i tre tiden, sovnet etter 20 minutter og våknet rundt fire. Jeg føler meg helt borte. Jeg har fått i meg både mat og drikke, så det er ikke mangel på noe av det i hvert fall. Så nå fant jeg ut at jeg har sovet nok, så jeg slentra opp i stua for å se idol med Sivert og Pappa. De har kjøpt inn godteri, gulerøtter og dip så nå skal vi kose oss.Og bare for å få litt glede inn i dette innlegget, så får gullgutten min være med. Verdens beste bror! Nå Har idol starta, og jeg skal prøøve å følge med så godt jeg kan, uansett hvor mye det svir i øynene.

Håndball


Nå stikker jeg på håndballtrening, noe som er to lysende timer tirsdager og torsdager. For de som ikke visste det, så spiller jeg håndball og har spillt i 5 år. Oi, herregud så mye det høres ut! I hvertfall, håndball er fortsatt like gøy, om ikke gøyere! Jeg spiller strek om noen lurte på det, haha<33

Gårsdagen


Heiheii!

I går ble jeg med Mari hjem etter skolen. Hadde ikke sett henne på nesten to måneder!! Hun har vært på ferie, og når hun kom hjem så dro jeg. Så begynte skolen, så det har vært vanskelig å få sett hverandre. Kan vel si at nå var det på tide! Vi gikk tur nesten hele tiden faktisk. Bare prata mens vi gikk, vi hadde jo så mye å prate om! Også så vi på idol daaa. En veldig koselig dag!

Helt på slutten kom Julianne, for hun skulle sitte på med meg hjem, så da fikk hun og være med på bildenee. 

Nå sitter jeg og gjør meg klar for skolen. Jeg får ikke lov å bruke sminke før til helga, for det ene øyelokket mitt gjør utrolig vondt, også er det hovent. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men vondt er det. Så da holder jeg meg unna sminke i noen dager, og håper det hjelper. 

ALS Ice bucket challenge


Hei!

Nå ligger jeg under dyna og varmer meg etter en veldig kald dusj. Eller, var bare en bøtte med vann, men det er mer enn nok! Jeg ble utfordret til å gjøre ALS ice bucket challenge av en jente fra England som jeg møtte når jeg var på One Direction konserten der. Dere kan se den Heeer.

Ellers har jeg brukt dagen på lekser og criminal minds. Burde ikke vært lov å se så mye på det som jeg gjør, men forhåpentligvis er ikke jeg den eneste. Etter skolen gikk jeg ned og kjøpte kaffe til meg og Pappa før jeg ble henta. Det har kommet en ny café, Smelt i gata, som lager så sinnsykt god kaffe! Får aldri nok, haha. Foresten! Om dere ikke har smakt brødskive med peanøttsmør og syltetøy måå dere bare smake det! Har vært favoritten min lenge, smaker faantastisk. 

Nå skal jeg se ferdig episoden jeg holder på med, før jeg drar opp på håndballtrening. 

outfit 250814


Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med lekser, og har lagt meg for kvelden. Halsen har ikke blitt noe bedre, så jeg har funnet ut at jeg må rett og slett bare holde senga. Jeg har drukket tre kopper te i dag, og er på vei til å lage min fjerde, my love for tea is unbreakable. Det er vel det hele dagen har gått til. Lekser og te, haha. Jeg prøver å få unnagjort så mye lekser som mulig nå, så jeg slipper senere.

Bukse - Vero Moda // Genser - H&M // Klokke - CMYK // Armbånd - Michael Kors

Jeg er faktisk utrolig glad for at høsten er på vei. I år kjenner jeg at hele meg lengter etter kalde tider og jul. Utenom sykdom og iskalde dager er det jo egentlig ganske koselig med høst og vinter! Eller er jeg helt utenfor nå??

Just what i needed


Dette var akkurat det jeg trengte!...

..Litt tid for meg selv. En kopp te, verdens deiligeste krok i senga, god kveldsmat, criminal minds og tente lys. Bare det å ligge helt i ro og følge med på en serie er ganske avslappende i seg selv, men med levende lys og te blir det såå mye bedre. Jeg begynner å bli forskjøla, og det siste jeg vil nå er å bli syk! Så her bruker vi alle hjelpemidler vi har, men det beste er nok hvile og en god natts søvn. Håper det går fort over. Jeg vet at det er noe som går nå, det er jo alltid det i overgang fra sommer til høst..

Hvordan har dere tilbringt dagen?

Sen sommeridyll


Hei!

I går var en veldig travel dag. Etter at jeg kom hjem fra Solveig fikk jeg beskjed om at vi skulle på grilling på hytta til noen venner av familien. Så da dro vi egentlig rett dit, og hadde det kjempehyggelig hele kvelden. Vi overnattet også, noe som absolutt ikke var planlagt, så vi hadde jo ingenting med oss. Vi dro hjem allerede i 11-12 tiden i dag, så da var det jo ikke så farlig. 

I dag ser planen min slik ut:

  • Spille gitar og synge
  • Se serier 
  • Spise masse mat (i dag er en sånn dag hvor jeg aldri blir mett)Det var iiiiiskaldt når kvelden kom, jeg hadde på meg en t-skjorte, to hettegensere og en jakke, hahah. Men tidligere på dagen var det faktisk 18 grader i vannet og sol. Jeg vurderte og bade, men sola gikk så fort, og da ble det fort kaldt. Litt rart å tenkte på at det er såpass kaldt når vi bare er i august. Det er jo ikke høst ennå? 

Nå skal jeg starte på dagens gjøre-liste. Deilig å ikke ha noen spesielle planer, det begynner å bli en stund siden sist jeg hadde litt alene-tid. Ganske deilig å være alene, jeg trives godt i mitt eget selskap. Det går aldri lenge før jeg blir rastløs og må være med noen, men i dag holder det med bare meg.

Fredag


Hei!

Nå er jeg hos Solveig og skal overnatte her. Vi har så mye å prate om at det nesten ikke er pustepauser i mellom setningene. Sånn går det når to bestevenninner ikke har vært med hverandre på en stund.
Ellers har det ikke skjedd så mye stort i dag. Var på skolen, noe som endelig begynner å synke inn skikkelig, dro hjem og pakket før jeg dro opp til Solveig. Vi har spist en herlig middag, sett idol (et must, sett på det hvert år det har gått siden jeg var 4 år), og prata. Masse. Vi tok også noen bilder, men Solveig ville dessverre ikke stille opp.

Nå har vi reid opp senga, og er klar for en skikkelig jentekveld med masse prat! 

Opp igjennom årene


Okey, må bare få si at dette er ganske flaut.. Men det var et ønske - og de ligger jo på youtube alle sammen uansett, så hvorfor ikke dele de med dere her?

3 år:

4 år:

http://instagram.com/p/ma0fzhus51/?modal=true - Denne fikk jeg ikke lastet opp, så da ble det link, dessverre..

6 år:  

Her synger jeg som nummer 2..

10 år:  

Dette er vel den flaueste av de alle, men sånn er det - haha.

13 år:

13/14 år (spilt inn i studio):

14 år:

 

 nå, 15 år:

Der! Det var det.. Er maange flere videoer, men det hadde blitt litt mye å dele alle. 

Back on it


Skole, treninger, kosthold, godtelov, rutiner! Alt har blitt litt bortglemt i sommerferien, men nå er det tilbake. Vi får se hvordan det går og hvor lenge jeg klarer å holde alt! Jeg har startet ordentlig i dag. Har trent og bakt knekkebrød til skolen. Det var jo så lett å lage, og så godt! Skal absolutt lage det oftere!


En ting som jeg ikke kan gi fra meg er Pepsi Max, så helt sunn blir jeg vel aldri.. Men det må være lov - sier vi, haha. Nå sitter vi i stua alle mann alle og ser på Idol. For en sending! Bare nå de første 20 minuttene har vi kost oss mer enn på lenge.

Har du noen spesielle rutiner du skal ta opp igjen?

New in


Hei!

I dag er det meste tilbake til normalt. Altså, timene har startet ordentlig, alle skrivebøker og bokbind er på plass, og skolen føles som skole igjen. Jeg har ingenting imot å være tilbake helt ennå, men vi får se hvor lenge det varer, haha. Fint å komme tilbake til rutiner uansett!
Etter skolen i dag ble jeg med mamma på butikken, og da tok vi en tur innom Cubus samtidig. De har såå mye fint der nå, men jeg prøver jo å spare, hvertfall så godt jeg kan.. Men når jeg så verdens herligeste nattskjorte på hengeren foran meg, kunne jeg ikke la den henge igjen. I tillegg var den satt ned til 49,-, så da var det ikke så mye jeg måtte trekke fra kontoen. 


Jeg hoppet rett inn i den med en gang jeg kom hjem, den er fantasisk deilig! Jeg kjøpte den i M, men skulle ønske jeg hadde kjøpt den i L, for skulle gjerne hatt den litt lenger.. Jaja, deilig er den uansett! Nå skal vi snart spise middag, før jeg må finne på en eller annen form for trening for å få litt utløp av energi. Jeg hadde valgfag-gym på skolen i dag, men vi hadde ikke noe serlig cardio.. Om de blir løping eller tennis får vi se på, men noe blir det hvertfall. Så blir det idol med familien i kveld. Noe av det beste jeg vet er å krølle meg opp i sofaen med et teppe og en kopp te i hånda. Og når familien er med i tillegg, er det ikke noe særlig som er bedre!

Dagens


Andre skoledag er fullført! Dagen kunne ikke blitt bedre! Nå skal hele familien spise middag hos mormor, også tar jeg en tur til Hannah etterpå. Har ikke sett henne på evigheter, så det er absolutt på tide nå! Skal også se idol i kveld, for det er nemlig to jeg kjenner om er på i kveld, Ingrid og Kathrine! Så følg med!!

Genser - Levi's // Bukse - Vero Moda // Sko - Converse // Bandana - Carlings

First day of school


Hei!

For en fin dag! Sto opp 7:20, fikset meg, spiste frokost og så kjørte vi til skolen. Det var så rart å gå inn i bygget, det føles ut som om sommerferien har vart i 100 år, samtidig som at ingenting er forandret. Hele skoledagen var ganske chill egentlig, vi fikk bare utlevert bøker, timeplaner osv, og en liten samling i aulaen med beskjeder osv før vi fikk gå hjem 11:45. Det var så utrolig herlig å se alle vennene mine igjen, alt for lenge siden sist! Rart å si det, men gleder meg allerede til i morgen. 

Nå har jeg rullet ut treningsmatta og skal ha en liten runde med styrke, før jeg setter meg ned med en kopp te og gitaren på fanget. Skulle egentlig sette på bokbind, men jeg har jo ingen aning på hvordan man gjør det. Føler meg litt lost, men har aldri gjort det før! Alt for ille altså.. Får vente til pappa kommer hjem i kveld.
Dette året kommer til å bli så bra, jeg barevkjenner det på meg. 

I'm home


Hei!

Jeg kom hjem i 1-tiden natt til i dag, og dere aner ikke hvor deilig det var! Legge seg i sin egen seng, drikke norskt friskt vann, frisk luft og se familien igjen. Jeg synes til og med det hadde vært deilig med litt dårlig vær nå! Jeg har brukt dagen på flere forsøk på å spille inn video til dere, men alt ble bare tull, haha! Ellers har jeg spilt gitar og sunget i flere timer, laget middag og nå har vi satt oss i sofaen alle sammen med te og sjokolade. Ny film har vi også kjøpt inn - Unstoppable - noen som har sett den? Håper den er bra!

Jeg har satt av dagen i morgen til familien, bloggen og å gjøre alt klart til skole på mandag. Kan ikke tro det er skole allerede! Denne sommeren har gått alt for fort! Menmen, jo fortere dette året går - jo bedre! Kan ikke vente til den dagen vi reiser til California! Ååh, nå drømmer jeg meg bort igjen.

Er dere klar for skole?

Unblogged outfit


Cover; Skinny Love


Hei igjen!

 

Her er sangvideoen! Det ble litt mye bråk i starten, men det må man bare regne med når vi er på et hotell med masse barn. Fikk heller ikke med hele slutten, men pytt pytt.. Håper dere liker den! Jeg synes i hvert fall det var kjempegøy - som alltid!

Siste kveld


Heiheii!

Nåå er det snart tid for å si farvell til dette paradiset. Det har vært helt fantastisk deilig og kjempegøy, så det blir litt trist å dra hjem. I dag har vi brukt den siste dagen på stranda, også var jeg på en siste øving til teen idol. Det gikk ganske bra faktisk! Etter det spiste vi på La Tasca, resturanten her på Sunwing Senteret. Uansett hvor vi har spist har vi funnet ut at det er der de har best mat! Vi skal avslutte kvelden i hotellbaren, hvor det er show på scenen hver dag. Skal virkelig nyte denne siste kvelden før en lang reise i morgen.

Kristin har filmet meg, så videoen er på vei ut på youtube akkurat nå! Så jeg legger den ut her så fort den er ferdig opplastet, noe den forhåpentligvis er om ikke så alt for lenge. 

Kypros dag 5


Heihei!

I var jeg på første øving til teen idol. Hahah, jeg var den eldste som var der, men det gjør jo ingenting. I morgen blir det lydsjekk osv, også er selve greia på kvelden. Jeg har egentlig ingen aning på hva det går ut på, om det er noe konkuransse eller bare framføringer, men det blir sikkert gøy. 

Ellers har jeg og Kristin utrolig vondt i magen begge to. Vi vet ikke helt hva det er, men vi vipper mot matforgiftning.. Håper det går over snart, og forhåpentligvis slipper jeg å sitte på flyet med magesmerter..

Dette er faktisk de eneste bildene vi tok i dag. Det er vel ikke så mye å ta bilde av som dere ikke allerede har sett. Nå skal vi ut å spise, eller hvertfall prøve, også måå jeg finne noe til Sivert. Åherlighet så mye jeg savner han. En uke i syden er deilig, men det skal bli godt å komme hjem!

BildedryssDette ble mange bilder, men det er ikke engang 1/4 av så mange vi tok! I dag har vi vært på stranda - surprise! Startet dagen på Nissi beach, men det var langt ifra så fint som vi trodde det skulle være, så vi endte opp med å gå tilbake til vår kjære Sandy Bay. Vi har prøvd ut en ny type "vannsport" i dag, som var utrolig morsomt! Det var fantastisk å se hele byen fra lufta, selvom det var litt skummelt? Ellers har jeg og Kristin hatt skikkelig hardtrening i dag! Var såå deilig å få ut litt energi. Også prøvde vi ut en ny resturant som steker maten i en ovn ute (den på bildet over). Resturanten ligger rett ved stranda, så vi tok muligheten til å ta noen bilder før det ble helt mørkt. 
Nå skal jeg gå tilbake til baren hvor Kristin og Sigrid sitter. Det er så herlig temperatur ute nå, så det er for ille å sitte inne i kveld. 26* på kveldstid er ikke værst.

Hvor i verden befinner du deg atm?

Today's


Hei!

Vet ikke hva dere synes er mest interresant å lese om mens vi er her nede, men prøver å variere litt.

Topp - Forever 21 // Shorts - Levi's I dag har ikke jeg følt meg bra i det hele tatt. Jeg våknet med vondt i hodet, og svar svimmel og kvalm. Så etter frokost gikk jeg tilbake på rommet. Fikk i meg to flasker vann, sov i en time og tok en paracet, så nå er jeg myye bedre. Tror jeg bare har fått litt for mye sol og litt for lite vann. Ellers har vi spist lunch på den fantastiske resturanten de har her på hotellet, og solet oss. Eller, jeg lå under en parasoll hele tiden. Nå skal vi inn i gamlebyen og spise middag. Skal sikkert (forhåpentligvis) kikke i noen butikker også :) Må finne noe fint til min kjære familie der hjemme.

Vi smiler


Hei alle fine!

Nå ligger jeg og Kristin helt strakt ut på hver vår side i senga. Vi har nettopp kommet tilbake etter en treningstime, sånn fellesgreie. Veldig deilig, men vi er jo så solbrente at vi ser ut som to sjøstjerner begge to. I dag har vi gjort nesten nøyaktig det samme som i går - bada, hengt etter båt, solet oss, og spist good mat. - Og blitt enda mer solbrent.. Vi smører oss faktisk veldig bra, men alikevel blir vi brent. Jeg er brent på skuldrene, under øynene, på armene og bak knærne. Kjempedigg, ettersom vi skal være her til fredag. Forhåpentligvis blir jeg ikke rød all over innen den tid! Men ellers har vi det helt fantastisk, så vi smiler!

Sigrid, moren til Kristin, har meldt meg på Teen Idol her nede - haha! Så jeg skal synge og spille gitar. Gleder meg faktisk utrolig mye!! Lenge siden jeg har stått på scenen nå, så kunne egentlig ikke vært mer glad for det.
Nå er det ikke så lenge til vi skal ut å spise tenker jeg, så burde kanskje fikse oss. Eller, kle på oss, vi bruker ikke sminke her nede, haha.

Hvordan går det hjemme i Norge?  

To solbrente piker


Hei alle!!

Nå har vi nettopp kommet inn i leiligheten etter en dag på stranda. Kan vel si at både jeg og Kristin ser ut som to tomater i fjeset. Har vel smørt oss litt for dårlig.. Ellers i dag har vi vært hos en superflink dame og fått ansiktsbehandling, så nå er vi rene og pene! Haha, har hvertfall fått masse produkter massert inn i hudet, og fått nappet brynene. Massasjen er noe av det deiligste jeg har vært med på! Også må vi få med at vi har tatt sånn vannsofa ting! Altså sånn at man henger etter båten i en sofa, haha de fleste vet sikkert hva det er.

Nå skal vi ta en tur ned på treningssenteret. Snart begynner ny håndballsesong, så vi må få opp pulsen litt. 

Fantastic

Her får dere se litt av hvordan det ser ut her. Hotellet er egentlig ikke et hotell, men et område med mange små leiligheter. Det er fire forskjellige basseng, strand rett utenfor hotellområdet, og herlige resturanger både på og utenfor området her. Så vi kan vel si at vi overlever. Vi har kjøpt inn en 12-pakning med pepsi max, så jeg er i hvert fall lykkelig! 
I morgen har vi hele dagen planlagt. Vi står opp og spiser frokost, også legger vi oss på stranda. Kristin har massasjetime halv 10, og jeg klokken 3. Etter en dag på stranda + massasje tar vi en tur på treningssenteret, dusjer og spiser good middag. For meg høres det helt perfekt ut!  Vi ligger en time før dere, så her er klokken halv 10 og vi har faktisk lagt oss allerede. Vi måtte jo opp halv 6 i dag tidlig for å rekke flyet, så vi er slitne alle sammen!

Hva synes dere om bildene?

Kypros


Nå er vi på kypros folkens! Ååh, dere aner ikke hvor godt det var å komme ned i varmen. Vi kom fram til hotellet i 3-4 tiden, og da la vi oss rett ved bassenget.

Vi har også bestilt ansiktmassage i morgen, og pedikyr på søndag, så jeg tror vi overlever her nede! Jeg skal prøve å holde dere oppdatert, og selvgølgelig få tatt noen bedre bilder. Har med både Mac og kamera, så hvis nettet samarbeider skal det gå fint :)

Beste har bursdag!!

GRATULERER MED DAGEN KRISTIN!!

Vi har vært bestevenner siden 5 klasse, snart 5 år, og det håper jeg ikke forandres med det første. Vi har det alltid gøy, uansett om vi hopper trampolinen, flyr, sloss, ser på våre elskede serier, eller jakter på veps.. Skal ikke legge skjul på at du kan være voldsomt irriterende, men det går vel begge veier, haha. Ellers så er det ikke så mye mer å si, annet enn at jeg er veeeldig glad i deg!♥
 

Håper du får en fantastisk dag, og for så vidt en fantastisk uke på Kypros med meeg!♥

Q&A; Språkreisen


 

Prøvde å svare så godt jeg kunne! Dere kan bestille gratis brosjyre Her. Dere kan også sende melding til meg på facebook, Her.

Koselig dag
I dag har vi vært turister. Eller, vi var egentlig bare ved slottet og fikk noen Kinesere til å ta bilder av oss, men det er nå litt turist-ish. Ellers har Maren og jeg gått rundt i buttikker uten å kjøpe NOEN TING!!! Vi er faktisk veldig stolte, haha. Vi kjøpte mat da, men det må være lov. Vi var på Joe & The Juice, lover dere, de har verdens beste juice der! Prøv Hell of a nerve!! åååh, den er så god. Og man kan jo ikke akkurat klage på de som jobber der heller, heh.  Så kjøpte vi litt nudler til lunch, og spiste på Fridays med mamma i 6 tiden. Seriøst, jeg kunne ikke gå etterpå, jeg var så sinnsykt mett!Vi var ute og tok noen "reservebilder" i sta, siden jeg drar til Kypros på fredag. Vi tenkte vi skulle ta noen bilder av oss sammen også, men dette var det eneste som ble klart. 

Nå skal jeg redigere videoen, så håper jeg den er klar til i morgen! Vi snakkes fininger!♥

Oslo city


Heihei!

Nå er jeg og Maren ferdig fiksa og skal snart ta t-banen inn til sentrum. Det ser ut som at det skal begynne og regne, så tror vi holder oss inne på Oslo city. Begge er jo i sparemodus til California (selvom jeg sliter litt), så tror ikke det blir noe særlig shopping. Pengene går nok til mat i dag!


Elsker hun her så mye♥

Vi spilte inn svarene på spørsmålsrunden om språkreisen i går kveld, så jeg skal redigere den med en gang vi kommer hjem i dag, så forhåpentligvis kommer den i morgen. Nå må vi løøpe til t-banen, for vi er sent ute - som vanlig..

Twin time


Hei! 

Nå er vi i Oslo! Det tok ekstra lang tid siden mamma skulle gjøre en jobb på veien (hun er journalist), så jeg og Maren var fotoassistenter - haha. Vet ikke helt hvor ivrige og hjelpsomme vi var, men.. Vi kom fram til leiligheten i åttetiden, så etter det har Maren og jeg vært flinke og laget middag. Tikka Masala sto på menyen, og det var suupergodt som alltid! Alle spiste vel litt mer enn det var plass til..Nå har vi gjort klar sovesofaen og sitter godt til rette med popcorn og jordbær til å snacke på. Vi skal se et par episoder av Criminal Minds (♥) før vi legger oss. Selv om det sikkert blir timesvis med prating om språkreisen! I morgen tenker jeg vi drar innover i sentrum og går litt rundt der!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits