Sommeridyll


Jeg smiler!

Campinglivet


Hei!

Nå er jeg i Skånevik med Julianne. Vi skal campe her i campingvogna hennes noen dager. I sta var vi og handla, og siden vi ikke har bil, måtte vi selvfølgelig gå tilbake med handlevarer for 700 kr. Vet ikke helt hvordan vi skal få spist opp alt, men det blir nok tomt til slutt. 
På terassen utenfor vogna er det bare å åpne porten og hoppe rett ut i sjøen, så det er det vi har brukt dagen på så langt. Det var 25 grader i vannet, så vi har bada i sikkert to timer. 

Nå skal vi spille kort og kose oss. Vi har planer om å bade enda mer, se film og lage mat senere. ElskSminkefri og nettopp bada, så det ble svart hvitt bilde.

Jeg har godtelov, så på meg blir det jordbær, usalta nøtter og popcorn (som er lov), mens Julianne spiser chips og godteri. Så om du leser dette Synne, jeg er faktisk flink! 

Roadtrip


Hei alle sammen!

Så koselig å høre at dere likte videoen! Det gir meg absolutt lyst til å lage fler.

Nå er jeg og pappa på vei til odda. Vi har nettopp begynt å kjøre, så vi har leenge igjen. Det tar ca 5-6 timer fra Oslo til Odda, så det er ganske langt. But I'm used to it

Dere får tåle mobilblogging og selfies en gang i blandt :) Er jo hjemme igjen i morgen, så da er det tilbake til det vanlige.

Dere må foresten bare si ifra om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om!

Lately through my phone


Heihei!

Siden batteriet på kameraet mitt er helt dødt tenkte jeg å vise dere hva jeg har gjort de siste dagene gjennom bilder på mobilen. Klar for stranda // På hotellrommet til Kristin og Siri (ikke meg Siri, haha) // Ullevaal stadion Nederland-Spania J19Dagens frokost // Bare 11 dager til jeg og Kristin drar til Kypros! // Kristin og Siri sitt ryddige rom

I dag føler jeg meg utrolig bra av en eller annen grunn. Jeg føler meg så pigg og glad. Livet smiler, er det ikke det man pleier å si? Nå skal jeg spise ferdig frokosten min, så drar jeg og pappa på leting etter håndball. Jeg må ha en ny en før sesongen starter, så da må jeg få kjøpt det. Tror jeg tar en tur opp på Ekeberg senere også.

Hvordan har dere det i dag?

Spørsmålsrunde; Språkreise


Hei!

Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde om språkreisen jeg skal på neste sommer! Så om det er noe dere lurer på, som priser, reisemuligheter, aktivitetsmuligheter, bestilling osv, så er det bare å legge igjen en kommentar!


Jeg drømmer meg bort i bilder hver dag, klarer nesten ikke vente! Dessverre er det over 300 dager igjen.. Men alt går mye fortere når vi har en gruppesamtale på facebook som er aktiv 24/7, og en herlig spilleliste på spotify!

Spør om alt du lurer på! Jeg svarer på video

Vann, sol og Norway Cup


Hei!

I dag har jeg vært ute hele dagen! Jeg sov over hos tante til i dag, og innen klokken var ni i morges var vi på plass på stranda i Drøbak. Tante skulle ha sin faste plass, så vi måtte være der tidlig.. Fikk mye ut av dagen ihvertfall! Vi lå vel der i 6-7 timer, og jeg har faktisk fått ganske bra med farge! Jeg er helt i sjokk, for har virkelig ikke blitt brun tidligere sommere. Har alltid blitt mest rød, så jeg håper det holder.
Vi dro hjem så jeg fikk dusjet og fikset meg før jeg og pappa spiste middag og tok en motorsykkeltur opp til Ekebergsletta. Dessverre hadde lagene fra Odda bestemt seg for å dra på hotellet istedenfor å høre på åpningskonserten, men jeg ble igjen likevel. Dro med meg pappa jeg, noe jeg er sikker på at han satte pris på.. 

Dere aner ikke hvor mye jeg bada i dag! Rakk ikke bli litt tørr en gang før jeg hoppet uti igjen. Kjenner det godt i øynene nå at jeg har tilbringt så mye tid under vann. 
Jeg får se hva jeg finner på i morgen, men drar nok tilbake til Odda i morgen kveld. Uten noen å være med her borte blir det fort ganske tamt.  

Er du på Norway Cup?

Mixed braidHavfruer


Hei!

Nå ligger jeg i senga med øynene halvåpne. Tenkte bare jeg skulle vise hva dagen min har bestått av. Eller, etter forrige innlegg.

Bading. Ingen overaskelse der! I dag var det visst den varmeste dagen som har vært i oslo i juli noensinne, så da måtte vi selvfølgelig på stranda i dag også! Vi var på Hvervenbukta hvor det var brygge, langgrunt og varmt i vannet, så jeg og Sivert hadde det veldig gøy.

Ellers så dro vi ikke til odda i dag, så jeg vet ikke helt sikkert når jeg drar tilbake.

Hvordan har deres dag vært?

Tante


Hallo!

Ble litt sen blogging i dag, men har ikke hatt ett ledig sekund siden jeg sto opp! 
Startet dagen med jogging, spiste frokost og fikset meg før vi dro rett til Toys R' us og IKEA. Vi skal ha ny sofa, så vi var og så på det, også kjøpte vi litt gaver til niesene mine på Toys R' us. Fem minutter etter vi kom inn døra ringte det på døra. Søstra mi Janecke og niesene mine kom på lunch, kjempekoselig!

Stakkar, Mia er så redd for torden, så hun nektet å ta fingrene ut av ørene. 

Nå har jeg og mamma vært på butikken og kjøpt yoghurtis, noe jeg synes er myye bedre enn vanlig fløteis! Tenker vi ser en film eller noe, før mamma tvinger meg med hjem til Odda.. Skulle bli igjen til Norway Cup, og skulle også treffe noen av jentene som skal til California samtidig som meg, men sånn blir det ikke. Skal smiske litt med pappa, så kanskje jeg får sitte på med motorsykkelen tilbake til Odda i stedet, hihi :) 

Innkjøp; Sverige


Heihei!

Nå sitter hele familien i sofaen og ser tv. Vi er ganske slått ut hele gjengen etter en lang og fin dag.
Vi startet med å kjøre til Ørje hvor pappa og Sivert gikk av for å besøke en kompis av pappa, mens jeg og mamma kjørte videre til Töcksfors i Sverige. Vi skulle egentlig bare ha brus og godteri, men selvfølgelig kan man ikke dra til Sverige uten å få med seg noen poser hjem igjen!
Vi dro å bada i gjersjøen med en gang vi kom tilbake. Det var utrolig deilig å få kjølt seg ned litt! Deretter dro vi innom søstera mi for å besøke de, noe som var kjempekoselig!

 Kjede til briller - Ur&Penn, 30,- // Shorts - Levi's, Carlings, 50% 250,- // Bukse - Lee, Carlings, 50% 499,- // varmebeskyttende spray - Supermarket 55,- // Shampoo og balsam uten parabener og silikon - Supermarket, 27,- pr stk // ansiktsrens - Supermarket, 40,- // Treningsshorts - Sportshoper, 50% 125,-

Alt dette er i Svenske kroner, så det ble litt billigere, men ikke så mye. 
Nå skal jeg gå å legge meg, så det ikke blir alt for sent, noe det har blitt de siste kveldene. Da jeg var ute å løp i dag tidlig var det så utrolig varmt, så jeg må stå opp enda litt tidligere i morgen for å rekke å komme hjem igjen før sola er helt oppe. Startet å løpe 08:30 i dag, så regner med å være ute av døra innen 07:30 i morgen. 

Hva synes du om innkjøpet?

Video; Hverdagssminke


God morgen, alle fine!

Nå drar hele familien til Sverige, så vi snakkes i kveld.

Hva synes du om videoen?

Bestemorstranda


Heihei!
Nå ligger jeg på bestemorstranda med familien. Det er helt fantastisk fint, og det er jo varmt i vannet! Har vært mer under enn over vann.
Vi har for det meste bada, så det er vel ikke mer å fortelle enn det.

Idyll! Helt fantastisk! Hele familien har vært uti og bada, og det er ikke ofte! Sommer i Oslo er ikke så verst altså!
Har foresten spilt inn ny video til dere. Den er ferdig redigert og er opplastet på YouTube, så den kommer i morgen :)

Nytt Design!


Heihei!

Jeg har sittet på bussen i hele natt, og har absolutt ikke fått sove. Bussen ristet og knirket hele tiden, så det var jo ikke mulig å lene hodet inntil vinduet en gang. Så jeg satt og så på Never Say Never, og satte sammen en ny header. Den forrige var vel egentlig bare midlertidlig, så det var på tide med en ny. Den siste timen har gått til fiksing av design, og planlegging av hvordan bloggingen skal bli fremover. 

Jeg sto opp for en time siden, så søgnrytmen min er jo helt ute og kjører akkurat nå, men sommerferie er sommerferie. Nå skal jeg legge meg ut i sola og bare slappe av. Har ikke så veldig mye annet å gjøre når jeg er i Oslo. 

Hva synes du om designet?

Follow me


God morgen! Eller, kan vel ikke kalle det morning..

 Tenkte jeg kunne dele mine sosiale medier, om noen er interesserte i å følge meg andre steder også.

   

Instagram; SiriEltonTwitter; SiriElton

 Youtube; Siri Elton

Så som dere ser, heter jeg SiriElton på alt. Jeg blir veldig glad om du vil følge meg! 

Nå skal jeg pakke ferdig, finne fram noen filmer og sette Mac'en på lading. Skal ta nattbussen tilbake til Oslo i kveld, så burde kanskje kanskje gjøre alt klart.
Beklager for at jeg ikke har blogget før i dag foresten, men har hatt besøk av Hannah og spist middag hos Mormor, så da prioriterte jeg det. :)

Today's workout routine


Heihei!

Jeg vet ikke om dette er noe dere synes er gøy å lese eller ikke, men jeg prøver likevel. Tenkte rett og slett og gå igjennom dagens trening.

1. Som vanlig varmer jeg alltid opp med jogging, enten om det er ute eller på mølla. Jeg valgte mølla i dag, siden det ikke er så veldig mange plasser i området her som jeg kan løpe på. Jeg skal helst ikke løpe på asfalt pga kneskade, så da blir det enten tredemølla eller oppover i fjellet. Løper som regel alt fra 3-5 km hvis jeg skal trene styrke i tillegg, så i dag ble det bare 3.
2. I dag sto lår, rumpe og mage på planen. Jeg følger blogilates sine videoer på youtube, du kan finne henne Her.
I dag fullførte jeg >denne< videoen, >denne<, og >denne<. Jeg gikk ikke helt overboard med treningen i dag, rett og slett fordi det er helt forferdelig varmt både inne og ute! 3. Selvfølgelig - tøy ut! Dette er noe av det deiligste som finnes etter en treningsøkt!

Nå skal jeg lage meg litt middag, også får jeg et lite kveldsbesøk av Emilie. Skal bli så godt å se henne igjen!  

Er Dagens Workout noe dere vil jeg skal fortsette med?

Språkreise; California


Heihei!

Tenkte ikke å skrive dette på bloggen helt ennå, men hvorfor ikke. Jeg skal på språkreise til California sommeren 2015!! Jeg og en venninne har snakket om dette sååå lenge nå, så vi bestemte oss for å bestille, og det gjorde vi. Vi har allerede betalt første regning, så nå er det helt sikkert at vi har fått plass osv.. 
Jeg og maange andre jenter (og 1 gutt), som alle skal på samme reise, har laget en gruppesamtale på facebook, der vi snakker om alt mulig for å bli bedre kjent og for å få dagene til å gå. 
 
 Vi reiser med EF, som vi har lest utrolig mye bra om, så håper det blir like fantastisk som det høres ut som!
Vi har også laget en instagramkonto hvor vi legger ut inspirasjonsbilder og lignende, så det er bare å følge Californiagirls2015 

Skal du/ har du vært på språkreise?

Today


Holaa!

I dag har jeg og Kristin brukt dagen ute. Vi har vært oppe i kulpen og bada, spilt volleyball i hagen, prøvd oss på litt cheer (hahahah) og hoppet på trampolinen. Nå sitter vi å ser film og spiser rester fra middagen i går. 

Jeg har allerede mange nye klipp til en ny Behind The Scenes video, så vi får se om jeg lager en nå snart. Skal i hvertfall vente til jeg har kommet til Oslo igjen. 

Piknik


Heiheii!

I dag stråler sola og jeg og Kristin har hele dagen planlagt; slappe av. Vi har akkurat spist en herlig frokost på trapolinen, og nå skal vi vel ut å sole oss. Det er så varmt at vi måå ta oss en tur opp i kulpen å bade senere. Har vel egentlig ingen andre planer, utenom å sikkert se en film ellerno i kveld. 

Nå stikker vi ut i finværet, også snakkes vi senere

Fin velkomst


Hei!

Nå er det omtrent tre timer siden jeg kom hjem. Kristin hadde låst seg inn hjemme og laget middag! Var utrolig koselig! Hun skal sove hos meg mens jeg er hjemme nå i helga, så hun hadde kommet litt tidlig for å gjøre i stand maat. Vi er ikke helt sikre på hva det hun hadde laget heter, men tror vi kaller det en innbakt taco sak, haha.
Vi har også vært ute og tatt noen bilder, og nå sitter vi inne i sofaen og ser på "The Proposal" med sjokolade, chips, saltstenger og Pepsi Max på bordet♥ 

Nå skal vi se resten av filmen, så vi snakkes senere!

Innkjøp Oslo


Heihei dere! 

Nå sitter jeg på bussen på vei hjem til Odda. Jeg tar meg en liten tur hjemom for å bytte ut litt klær og treffe noen venner før jeg drar tilbake igjen etter helgen. Gleder meg til å komme hjem til senga mi, vennene mine (jeg må virkelig få meg noen venner i Oslo), og litt alenetid om kveldene! Skal bli digg å bare chille helt ut i noen dager! 
Jeg skrev dette innlegget i går kveld sånn at dere fikk et ordentligt innlegg mens jeg sitter på bussen.


Toppen er ikke kjøpt i dag, men den er fra H&M  //  Skjørt - H&M, 99,-


Genser - Levi's, på tilbud fra 699,- til 349,-  //  buksa er ikke ny, men den er fra Diesel


Genser - H&M, på tilbud fra 199,- til 75,-  //  Skjørt - H&M, 79,90,-


MAC Studio Fix pudder - Kicks, 255,-

Sånn! Det er alt jeg har kjøpt i Oslo denne gang. Skal jo tilbake neste uke, men tror ikke jeg skal kjøpe noe mer.. Er ganske blakk, haha! Lyset på bildene ble foresten ganske dårlig, men vi måtte ta de inne, siden det pøsregna, lynet og tordnet ute i går kveld!

Hva synes du om innkjøpene?

Behind The Scenes #1


Hei!

Nå er jeg mest sannsynelig inne i sentrum og spiser middag med familien, så dette er et forhåndspublisert innlegg! 

Dette er min første Behind The Scenes video, og skal selvfølgelig ha mange flere! Gleder meg allerede til å redigere flere!

 

Håper dere liker videoen!

Min favoritt frokost


God morgen!

Nå sitter jeg i sofaen etter en løpetur rundt østensjøvannet nydusja og med en god frokost i magen. Jeg lagde en stor skål med fruktsalat i går kveld, så da ble det favoritten til frokost i dag; Gresk yoghurt med frukt og kanel.Nå skal jeg bare slappe av en stund til, så får vi se hva jeg finner på. Videoen kommer i hvertfall senere i dag, den ligger klar og venter.  

90-års dag


Heihei!

Som jeg sa i forrige innlegg var vi og feiret farfars 90-års dag i dag. Det var utrolig koselig, og en fantastisk fin dag i Skjeberg. Når vi kom hadde Edith laget boller og kake, og det var godt skal jeg si dere! Vi klarte ikke å spise opp alt, men jeg spiste i hvertfall nok! Det er så koselig å være på besøk hos Farfar og Edith, og det er jo ikke så ofte, så vi ble en god stund. Vi var der i litt over fire timer tror jeg, rundt der.
Spreke Farfar ♥


Edith og Farfar♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen. Er heelt utslitt etter en lang dag og en løpetur rundt Østensjøvannet, så tenker å legge meg relativt tidlig i dag (hahah we'll see). Videoen er foresten ferdig redigert og opplastet på Youtube, men den ligger foreløpig som privat. Jeg åpner og publiserer den i morgen, så gled dere! 

Hvordan har dagen din vært?

Outfit 160714


Hei, alle fine!
Nå ligger jeg og mamma på brygga i Skjeberg og slapper av etter en overdose med bløtkake. Vi feirer farfar som blir 90 år i dag! Har tatt masse bilder, så de får dere se i kveld.

Crop top - H&M // skjørt - BikBok // sko - converse

Nå skal vi bare ligge her en liten stund før vi går tilbake til huset. Synd vi ikke tok med badetøy!!

Vi snakkes!

Bilder fra Fredrikstad +videoblogg?


Hei alle!

Beklager såå mye for dårlig blogging, men som sagt hadde jeg ikke med meg mac'en, for jeg regnet med at Susanna hadde pc, noe hun ikke hadde? Heldigvis reddet Kristin meg og svarte på spørsmålene fra spørsmålsrunden.
Akkurat nå sitter jeg i leiligheten i Oslo og redigerer en video til dere! Min første Behind The Scenes video, som kommer i løpet av uken. Har filmet ganske mye i Fredrikstad, så den første videoen er altså klipp derfra. Så håper jeg det kan gjøre opp for at jeg har blogget så dårlig de siste dagene!


Vårt forsøk på et hoppebilde


Susanna og Malin, en venninne av henne


Min gooodeste beste

Nå skal jeg redigere videoen ferdig, så den kommer i løpet av uka! Jeg vil gjerne høre hva dere har gjort de siste dagene, så legg gjerne igjen link til bloggen din, eller bare skriv i kommentarfeltet hva du har brukt dagene på. ♥

14.07.2014


Hei!

Jeg har ikke fått blogget før nå, for jeg og Susanna har vært inne i byen. Vi har kjøpt litt ting til rommet hennes. Jeg kjøpte meg ingenting annet enn mat så det er vel ingenting å vise. Ellers har vi vært med noen venner av Susanna og tatt litt bilder. 
I morgen tar jeg toget hjem til Oslo, og da skal jeg begynne å redigere en video til dere! Jeg så på spørsmålsrunden Kristin svarte på at dere ville jeg skulle ha unblogged videoer (sånne som sofiemote.blogg.no har), men jeg skal kalle de Behind The Scenes istedet, rett og slett fordi jeg føler det blir litt feil å kalle det det samme.. Men jeg har jo en del videoer herfra og fra tidligere som jeg skal redigere til en video :)

 

sorry for dårlige bilder, men pc'en til Dag ville ikke samarbeide, så dere får se bildene vi tok når jeg kommer hjem i morgen.

Kristin svarer


Hola!

Så var det disse svarene, kan ikkje love å svara så bra på alle sammen, hah, men skal jo prøve då
Skriver btw spørsmåla på bokmål, og svare på dialekt, heh. Eg er ikkje så god i norsk heller

Hva liker hun å gjøre på fritida? 

På fritida liker Siri å trena, spilla håndball og gå på safe! Så liker ho å synga, spilla gitar og piano, slappa av og se på serier ++spend some time med venner og den herlige familien sin!

Hvem er bestevennene hennes?

Hjelp, ingen må hata meg for detta. Ho har mange så eg glemme sikkert noen, men ja: Meii(Kristin altså), Julianne, Marte, Hannah, Mari, trur eg! Og så Emilie, Solveig og Eline +Anna Lotta og Susanna. heh

Beskriv drømmegutten?

ehm, vanskelig, men han ska vertfall vera høgare enn ho, mørkt hår, brune/blå auger, ikkje for tynn, lukte godt, kjekk, snill, voksen, men kan vær tullete liksoom ahha, ein som driver med musikk, og ein ho kan trena med trur eg, tihi. Med ett ord: Zac Efron ahah. Eller det var to, men ja

Er hun keen på noen atm?

Ikkje som eg veit om haha

Trener hun ofte?

yup, all the time lizm. neida, men ja ho trene ganske ofta

Hvem er hennes idol?

Herregud, how would i know? ehm, Justin Bieber, Selena Gomez og Demi Lovato, kansje? Om det er rett, vil eg ha ein is, og to om eg skreiv navna riktig

Hvordan ble hun plutselig så god venn med deg?

Vi har samme interesse; mat. Neida, vi spilte håndball sammen, eller vi gjør det enda da+vi budde/bur nærme.


my lovee

Har hun tenkt å legge ut videoer på bloggen?

yup, det har ho

Kan hun ha romvideo og sminkevideo?

haha, ja, det kan eg lova dokke at ho kan hihi

Trener Siri like ofte som det virker?

Nei, ho trene aldri. Ho tar bare på seg treningsklær og poser med tredemøllo å sånt. Ho sitter som oftast på sofaen.

Er hun populær blandt gutter?

jass, men ho friendzone alle liksom såå

Har hun holdt på med noen før?

Ikkje sånn skikkelig trur eg. Vertfall ikkje som eg kommer på.

Hva pleier dere å gjøre når dere er med hverandre?

ALT! men som oftest pleier vi å eta og drikka pepsi max

Kan du be Siri lage unblogged videoer?

Trur ho har tenk det:)

Kan du å Siri lage video sammen?

HAHAHHA nei. Hahhah, sist uka sku Siri ha meg med på bestfriendtag, så ja. Men ho fikk ikkje lov å legga den ut av meg. Ho var litt sur, så då sa eg at eg heller kunne gjøra det her:DD

Hvordan har du det?

Eg eller Siri? Eg har det awesome vertfall, og trur Siri har det ganske greit og, haha

Er dere like gamle?

Jaa, ikkje i hode då, då e Siri kansje litt eldre heh

Er dere bestevenner? isåfall hvorfor?

ja, fordi vi begge liker mat og pepsi max
 

Åherregud, bildene blei sykt store, eg er ikkje så god i detta
Håååper dokke fikk svar på det dokke lurte påå!! Då gjør eg meg klar for VM, see ya

 

 

 

Oslo


Heihei!

Nå skal jeg og pappa ta oss en tur inn i byen, bare for å rusle litt på akerbrygge og ta oss en is eller noe. Vi skal besøke tante Randi senere, noe jeg gleder meg veldig til! Har ikke sett henne på lenge. Etter det drar jeg til Fredrikstad for å besøke Susanna, og der blir jeg til tirsdag.
Var ute og tok noen bilder til dere tidligere. Sol og varmt i dag også, men jeg skal ikke klage. Haha, føler jeg nevner været i hvert eneste innlegg!


Måtte bare vise were denne toppen, synes den er såå fin! Kjøpte den på Forever 21 i London når jeg var der nå i juni, så de har den sikkert fortsatt! 

Nå må jeg løpe og skifte, skal kjøre motorsykkel (jeg sitter bare på altså), så da må jeg ha på meg langbukse. Skal foresten prøve å få Kristin til å svare på spørsmålsrunden enten i dag eller i morgen, så om det er noe dere lurer på må dere spørre nå! Dere kan finne innlegget Her!

Opp igjen


Hei!

Nå har jeg akkurat spist middag og sitter i nuet og blogger på verandaen. Det er så herlig vær, og tordenværet som var meldt kom jo aldri. 
Som sagt skulle jeg jo til Rossnos med Marte og moren, men når vi kom opp til Freimsstølen var det store svarte skyer, og det regnet ute i fjorden, så vi gikk ned igjen. Det var advarsler til folk som var på tur i fjellet om at det kom til å bli dårlig vær, men de svarte skyene seilte bare forbi Odda. Hadde vi visst det når vi var der oppe hadde vi jo gått helt opp! 
Jeg tok ihvertfall noen bilder, men utsikten er jo selvfølgelig mye finere fra toppen! Menmen, Freimsstølen er 900 m.o.h, så det er jo tur det også!


Her hadde vi nesten nettopp begynt å gå, utsikten fra stølen er ikke så lett å få tatt bilde av pga trær osv.

Nå skal jeg nyte den varme sommerkvelden før jeg og pappa tar en tur til Oslo. Bestemte oss plutselig for at vi drar litt tidligere enn mamma og Sivert som kommer på mandag. Så da benytter jeg sjansen til å besøke Susanna i Fredrikstad! Tar selvfølgelig dere med meg! ♥

Rossnos


Hei!

Nå sitter jeg og ser ferdig en film på netflix, og spiser frokost. Må egentlig kjappe meg litt, for jeg skal bli med Marte og moren opp til Rossnos som er oppe på fjellet, 1400 m.o.h. Det blir gøøøy! Jeg og Marte har vært der opp en gang i år allerede, men det gjør jo ingenting.

Nå skal jeg kle meg og pakke drikke osv. Jeg tar med meg et lite kamera, så skal jeg prøve å få tatt noen fine bilder. 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits