Litt nytt


Hei!

Nå er jeg stuptrøtt og utslitt etter en lang dag. Jeg var på besøk hos Anna-Lotta fra ett til seks. Vi lagde oss god lunch, hørte på musikk, snakket selvfølgelig masse, også sminket hun meg. Så tok jeg bussen inn til sentrum for å møte mamma. For gjett hvem som var på Billy Elliot i kveld? Jeeeeg! Å herregud så bra det var. Jeg har ikke ord. De fikk fram følelser og tanker på en utrolig bra måte gjennom musikk og uttrykk. Skuespillerne var utrolig flinke, alt var rett og slett veldig bra! Anbefaler virkelig alle å se den - om det er ledige billetter!

Selv om klokka ble ti før vi kom oss ut av Folketeateret gikk vi på Friday's og spiste en sen middag. Anna-Lotta, Billy Elliot og Friday's på samme dag er ikke dårlig. Kan trygt si at denne Osloturen har vært herlig. 

Genser - Vero Moda // Bukse - CarlingsKåpe - Urban

Ble dårlig med outfit bilder, så jeg fant ut at jeg kan like så godt vise dere hva jeg har kjøpt mens jeg har vært her, for det var vel egentlig hele antrekket. Er så utroolig fornøyd med kåpa, akkurat en sånn jeg har lett etter! Greit - all månedslønna gikk, men det her er materialsk lykke, hahah. 

I morgen skal vi hjem (heim) igjen til Odda, som betyr 6-7 timer i bil. Har forhåndspublisert et innlegg med bilder fra en photoshoot jeg og mamma hadde tidligere i kveld. Håper det faller i smak, for jeg synes det er utrolig gøy å ta sånne type bilder en gang i blandt! 

Two pairs of perfection


Endeliig er jeg eier av et par Dr.Martens ♥. Jeg kjøpte de av Julianne, siden de var litt for store for henne. Tenkte at det er like greit å kjøpe de av henne som det er å kjøpe de på butikken om hun ikke kan få brukt de uansett. Ellers så kjøpte jeg Nike skoene på Eurosko på lørdag, I am in love. Begge parene er såå gode å gå i, og er 100% min stil. Kunne ikke vært mer happy med kjøpene! Men nå tror jeg det har gått nok penger til sko på en stund, heheh. 

I dag fikk vi gå fra skolen 11:45 fordi lærerne skulle ha et kurs eller noe, så det var digg. Jeg kom akkurat inn døra faktisk, så når jeg er ferdig å blogge skal jeg bruke den lille alenetiden jeg har til å spille og synge så høyt jeg kan (hope the neighbours don't mind) . Sivert kommer hjem om en times tid, så da skal jeg være litt med han før jeg stikker på håndballtrening. Det blir deilig å spille håndball igjen etter å ha vært vekke fra to treninger. Det er to treninger for mye! 

Vi snakkes!♥

New in


Hei!

I dag er det meste tilbake til normalt. Altså, timene har startet ordentlig, alle skrivebøker og bokbind er på plass, og skolen føles som skole igjen. Jeg har ingenting imot å være tilbake helt ennå, men vi får se hvor lenge det varer, haha. Fint å komme tilbake til rutiner uansett!
Etter skolen i dag ble jeg med mamma på butikken, og da tok vi en tur innom Cubus samtidig. De har såå mye fint der nå, men jeg prøver jo å spare, hvertfall så godt jeg kan.. Men når jeg så verdens herligeste nattskjorte på hengeren foran meg, kunne jeg ikke la den henge igjen. I tillegg var den satt ned til 49,-, så da var det ikke så mye jeg måtte trekke fra kontoen. 


Jeg hoppet rett inn i den med en gang jeg kom hjem, den er fantasisk deilig! Jeg kjøpte den i M, men skulle ønske jeg hadde kjøpt den i L, for skulle gjerne hatt den litt lenger.. Jaja, deilig er den uansett! Nå skal vi snart spise middag, før jeg må finne på en eller annen form for trening for å få litt utløp av energi. Jeg hadde valgfag-gym på skolen i dag, men vi hadde ikke noe serlig cardio.. Om de blir løping eller tennis får vi se på, men noe blir det hvertfall. Så blir det idol med familien i kveld. Noe av det beste jeg vet er å krølle meg opp i sofaen med et teppe og en kopp te i hånda. Og når familien er med i tillegg, er det ikke noe særlig som er bedre!

Innkjøp; Sverige


Heihei!

Nå sitter hele familien i sofaen og ser tv. Vi er ganske slått ut hele gjengen etter en lang og fin dag.
Vi startet med å kjøre til Ørje hvor pappa og Sivert gikk av for å besøke en kompis av pappa, mens jeg og mamma kjørte videre til Töcksfors i Sverige. Vi skulle egentlig bare ha brus og godteri, men selvfølgelig kan man ikke dra til Sverige uten å få med seg noen poser hjem igjen!
Vi dro å bada i gjersjøen med en gang vi kom tilbake. Det var utrolig deilig å få kjølt seg ned litt! Deretter dro vi innom søstera mi for å besøke de, noe som var kjempekoselig!

 Kjede til briller - Ur&Penn, 30,- // Shorts - Levi's, Carlings, 50% 250,- // Bukse - Lee, Carlings, 50% 499,- // varmebeskyttende spray - Supermarket 55,- // Shampoo og balsam uten parabener og silikon - Supermarket, 27,- pr stk // ansiktsrens - Supermarket, 40,- // Treningsshorts - Sportshoper, 50% 125,-

Alt dette er i Svenske kroner, så det ble litt billigere, men ikke så mye. 
Nå skal jeg gå å legge meg, så det ikke blir alt for sent, noe det har blitt de siste kveldene. Da jeg var ute å løp i dag tidlig var det så utrolig varmt, så jeg må stå opp enda litt tidligere i morgen for å rekke å komme hjem igjen før sola er helt oppe. Startet å løpe 08:30 i dag, så regner med å være ute av døra innen 07:30 i morgen. 

Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp Oslo


Heihei dere! 

Nå sitter jeg på bussen på vei hjem til Odda. Jeg tar meg en liten tur hjemom for å bytte ut litt klær og treffe noen venner før jeg drar tilbake igjen etter helgen. Gleder meg til å komme hjem til senga mi, vennene mine (jeg må virkelig få meg noen venner i Oslo), og litt alenetid om kveldene! Skal bli digg å bare chille helt ut i noen dager! 
Jeg skrev dette innlegget i går kveld sånn at dere fikk et ordentligt innlegg mens jeg sitter på bussen.


Toppen er ikke kjøpt i dag, men den er fra H&M  //  Skjørt - H&M, 99,-


Genser - Levi's, på tilbud fra 699,- til 349,-  //  buksa er ikke ny, men den er fra Diesel


Genser - H&M, på tilbud fra 199,- til 75,-  //  Skjørt - H&M, 79,90,-


MAC Studio Fix pudder - Kicks, 255,-

Sånn! Det er alt jeg har kjøpt i Oslo denne gang. Skal jo tilbake neste uke, men tror ikke jeg skal kjøpe noe mer.. Er ganske blakk, haha! Lyset på bildene ble foresten ganske dårlig, men vi måtte ta de inne, siden det pøsregna, lynet og tordnet ute i går kveld!

Hva synes du om innkjøpene?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits