Tilbake til hverdagen


Hei!

Nå er hverdagen tilbake. Skolen går som normalt, ingen flom, og ingen jobber for VG.

I dag har jeg vært i halloweenparty. Det var jeg i går også faktisk. I går var jeg unicorn, og i dag var jeg vampyr. Rebekah fra Vampire Diaries, for å være nøyaktig. Brukte en halv evighet for å få øyesminken perfekt!

Vi så Sinister, for en ekkel film! Har et hat/elsk forhold til skrekkfilmer, haha. Ellers ble det servert cupcakes, brownies, godteri, og chips.

Jeg har inngått en veldig streng godtelov med meg selv. Aldri mer enn 10 godtebiter, og kun på fredager. Ellers er chips, is, osv helt forbudt. Skal også holde samme treningsplan som jeg har hatt siden jul i fjor. Oioi, nå som jeg har skrevet det på bloggen må jeg jo klare det!

I morgen skal jeg på jobb fra 11-15, så jeg må opp liiitt tidligere enn jeg skulle ønsket, men sånn er det.

Jeg har akkurat fått av meg sminken og sitter nå godt plantet i godstolen med en kopp te. Mamma har tatt opp idol til meg, så jeg skal se det før jeg legger meg.

Hvordan har din halloween vært?

Helt sykt

Jeg vet jeg sa at jeg skulle prøve å la være å blogge om været noengang igjen, men dette kan ikke ungås. Dette er helt sykt! Det er ikke mulig å få fram på bildene hvor mye vann det egentlig er. Det har regna nonstop i mange dager, men det ble virkelig ille nå i dag. Elevene som bor lenger oppe i fjellene ble sendt hjem fra skolen kl. 12 i dag pga flom og rasfare. Elvene og fossene renner over, det er vann overalt! Regnet skal ikke stoppe før i morgen kveld, så enda mere vann blir det. 

Leksene er unnagjort og jeg har nettopp spist middag, så nå ligger dyna klar i sofaen som jeg skal krype under. Og jeg har ingen planer om å løfte rumpa før jeg skal på håndballtrening. Jeg er gjennomvåt etter at mamma, Sivert og jeg tok en liten rundtur for å se på alle elvene. Også tok jeg jo en liten regndans, som dere sikkert kan se på bildene over, hahah. Men uansett hvor lite lyst jeg har til å gå ut av huset akkurat nå, skal det bli deilig å røre på seg litt. 

Hvordan er været hos dere?

Nybakte rundstykker


Ååå, hva er vel bedre enn å komme hjem til nybakte rundstykker etter trening? Mamma har bakt siden vi kom hjem fra skolen i dag, så nå tror jeg vi har rundt 25 grove rundtstykker liggende. Med en gang jeg kom hjem fra skolen øvde jeg litt til en tyskpresentasjon vi har i morgen, så litt på VD mens jeg spiste middag (), også dro jeg på trening. Jeg er på gruppetimer, zumba og styrke-step, på mandager. Begge deler er kjempegøy, anbefales! Selvom jeg var stuuptrøtt og sliten. Sovna ikke før nærmere 2 i natt. Satt oppe til halv tolv og fiksa nytt design, og etter det fikk jeg bare ikke sove. Gjett om vi skal bli mette! Nå skal jeg og Sivert se på vår nye obsession - New Girl. Det er faktisk ganske bra, haha. Ellers, vet noen av dere om en bra nettside med ballkjoler? Er på evig utkikk etter den perfekte :)


Hahahah, Sivert fikk et blinkskudd av første bit.
 

Noen som har fått med seg den nye designet? Likte dere det?

 

24.10.2014


Det var først når jeg fikk denne meldingen av Kristin, aka Bollemus, at jeg innså at det er alt for mye pauser nå for tiden! Så da fikk jeg og Hannah rævva i gir og satte i gang med å ta bilder med en gang. Hun skal sove over hos meg i dag, noe som er såå koselig. Idol, lasagne, godteri, ull og bestevenn♥♥♥
De siste dagene har jeg ikke gjort noe annet enn skole, trening, musikk og venner. Så det har blitt knapp tid, men jeg skal få presset inn tid til blogging! Men jeg vil gjerne lese flere blogger og følge flere på instagram, kanskje jeg finner litt inspirasjon! Så bare legg igjen instagramkontoen eller bloggen din, så stikker jeg innom! :)

To kamper og hellemyrsfolket


Hei!

For en fantastisk, men slitsom, dag det var i går! Startet dagen med å kjøre i tre timer til bergen for å spille to håndballkamper. Vi tapte den første 24-16 mot kjøkkelvik, men vant den andre 21-15 mot åsane! Så er egentlig fornøyd :)

Så hadde jeg en halvtime på hotellrommet til å dusje, kle meg, og fikse meg før vi skulle på hellemyrsfolket, som er en musikal for de som ikke visste det.

1 stk blå Siri

Hellemyrsfolket var utrolig bra!! Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor bra det var. Skuespillet, stemmene, sangene, orkestere, alt! Til tross for at vi hadde de værste plassene i hele salen da, hahah!

Nå skal jeg og mamma spise frokost, forhåpentligvis på subway, før vi kjører hjemover. Det skal bli sååå deilig å komme hjem og ikke gjøre en dritt:)

Klarer jeg dette?


Hei!

I dag har det vært enda en lang dag, og jeg har ikke satt meg ordentlig ned før nå. Torsdag betyr håndball, så jeg dro rett hjem fra skolen, spiste middag og gjorde lekser, før det bar rett på trening. Dermed er jeg ikke hjemme før i 8-9 tiden, og blogging blir det desverre ikke plass til innimellom alt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg fortsatt har lesere, men det har jeg - og det er jeg såå glad for! Jeg skal prøve så godt jeg kan å ta bilder og blogge oftere, men det er ikke så lett. Det tar faktisk alt mellom 30 min til to-tre timer med ett innlegg, så jeg får ikke tid til alt. Med skole, lekser, jobb, musikk, trening, kamper og blogg sier det seg vel selv at det blir litt mye. Så dere for holde ut med meg, så skal jeg prøve og holde ut jeg og! :)I morgen kommer part three, som også er siste del, av shooten, så blir det noen lunde vanelig blogging igjen. Skal spille to kamper i Bergen på lørdag og blir igjen der med mamma og noen familievenner for å se Hellemyrsfolket. Så altså enda en full dag. Men jeg prøver! 

Junkyard jeans


ÅÅh jeg er forelsket i denne buksa! Bestilte den fra Junkyard for ca tre uker siden. Bestilte den i M, men den var alt for stor, så jeg måtte sende den tilbake. Men det var absolutt verdt ventingen! Den er utrolig komfortabel i tillegg!

Nå har jeg nettopp trent og spist middag, og har akkurat satt meg ned i stua for å gjøre lekser. Etterpå må jeg hjelpe til å rydde huset, også hper jeg at jeg får lagt meg tidlig i dag, jeg er så sliten. Ellers er alt bra! :)

Not as planned


Hei!

I dag gikk ingenting som planlagt! Jeg lå i senga til klokken var to og så på Vampire Diaries, tok på meg slaskete klær, dro på Ski storsenter med mamma for å kjøpe ingenting, etterfulgt av tacokveld hos storesøster. Ser nå at det faktisk har vært en skikkelig slaskete dag, men altså, fredag er fredag!

Det var såå koselig hos Linda (storesøss)! Brukte mesteparten av tiden der til å lage morsomme cutout bilder, altså sette fjesene våres inn i figurer osv.. Dette var da veeeldig stas, haha (sikkert mest for meg). Også spiste vi taco, og taco har aldri smakt så godt før, og så på idol. Mathilde sovnet i fanget mitt i 9-tiden, og der lå hun vel en halvtime før vi bar henne på rommet.

Jeg ble hentet i 11-tiden, så nå har jeg akkurat gjort meg klar for å sove. Fant en gammel Aftenposten t-skjorte i skapet til Pappa som det står I ♥ Oslo på. Fant ut at den passet fint å sove i.


Glansbilder alle sammen. 

I morgen der i mot er hele dagen planlagt! Og da kan det ikke endres på heller. Først skal jeg en tur til en venninne og være med henne til klokken er rundt 5, før jeg og mamma skal på musikalen Billie Elliot! Åååh, gleder meg! Tror vi spiser middag ute i samme slengen. Hele søndagen går jo til å sitte i bil, så vi fant ut at vi må avslutte høstferien skikkelig bra, og ettersom at både jeg og mamma elsker musikaler var det ingen vanskelig avgjørelse når vi så at det var ledige billetter! Håper det er like bra som jeg har hørt det er. 

Nå legger jeg meg, så snakkes vi i morgen - med utsatt (og ny) outfit.♥

yesterdayFor en herlig dag det var i går! Jeg og mamma dro fra Odda i 11-tiden og kjørte rett til Jar, der studioet hvor idol blir sendt fra ligger. Vi var bare innom IKEA og spiste middag først, haha. Når vi kom fram så det helt anderledes ut enn jeg hadde forventet! Det var bare et lite rom hvor det var satt opp noen klappstoler rundt scenen. Ganske kult å ha vært der og sett hvordan det ser ut, for det ser jo mye større ut på tv. 

Først var det en mann som gikk igjennom litt beskjeder osv, siden det blir jo sendt live, også startet sendingen. Alle artistene var såå utrolig flinke! Nivået var jo skyhøyt. Ingrid gikk dessverre ikke videre, men topp fire er jo fantastisk det også! Etterpå så var det litt intervjuer med Tara og Jørn, som gikk videre, gratulasjoner osv.   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥                               

Nå skal jeg skifte og fikse meg før jeg skal møte mamma i sentrum snart. Hun er på en jobb, så jeg sitter godt planta i sofaen og ser på vampire diaries til hun er ferdig. Hvorfor jeg ikke begynte å se på den serien før nå, det vet jeg ikke. I'm in love!  

Så dere på idol i går?

Going homeHei!

Nå sitter jeg nedlessa i klær og prøver å finne ut hva jeg skal pakke med meg. I morgen tidlig drar nemlig jeg og mamma på jentetur til Oslo. Vi skal se på idol(♥) live i morgen, spise ute, sikkert shoppe litt, og jobbe. Vi skal jo egentlig bare en tur hjem og gjøre det vi pleier i Oslo. Har liksom blitt litt sånn at Odda er heim og Oslo er hjem, noe som passer meg helt perfekt. Tenker på begge stedene som hjemme! 

Nå skal jeg pakke ferdig, eller så mye som jeg husker, også ta meg en løpetur på mølla. Var på jobb fra 11-17 i dag, også var det rett i familiebursdag til Sivert. Tok dessverre ingen bilder derfra, det var ikke så lett å få tatt det med ettersom at jeg ikke var hjemmom mellom jobb og bursdag. 6 timer på jobb = sliten Siri. Ellers blir det familiekveld meg ylvis på skjermen. Like morsomt hver gang - nesten! haha.Hadde det litt gøy med photobooth i dag. Det må være min favorittdel med mac'en. Den har jo så mange morsomme effekter! Liker vel kanskje "Ekkorn" eller "insekt" best!

Hvordan har deres dag vært?

2 vampyrer
Det SNØR på fjellet! Oki da var håpet mitt om at sommeren skulle komme tilbake borte.

Hei!
Atm sitter jeg godt plantet i sofaen til Hannah og spiser tacopita. Jeg var på jobb til tre i dag, dro hjem, sølte pepsi max over hele meg, så en film med sivert, og så dro ut hit. Vi har spilt litt gitar + piano og sunget, såå lenge siden sist vi sang sammen! Utrolig koselig. Ellers har vi planer om å se American idol, haha dere vet meg og idol, og snakke hele kvelden. 

Det ble bilder av meg i dag, rett og slett fordi jeg og Hannah ser ut som to vampyrer. 0 sminke, pysj, bustete hår og på ingen måte i humøt til å bli lagt ut noe sted. Vi prøvde å ta noen bilder tidligere, men de over var de eneste som dugde. Nå skal jeg flytte hodet mitt tilbake til den sosiale verden.

Kos dere masse og ha en fortsatt fin helg / ferie♥

Fornøyd jente


Hei!

Nå sitter jeg i godstolen i stua, pakket inn i tepper med godteri og mamma ved siden av meg. Vi har gjort oss klare for kvelden som består av tv-titting - idol seff eheh og film(er). Det var såå godt å komme hjem til ferdig laget middag og varm stue. Jeg var på jobb til 6, så dere kan tro jeg er sliten! Jeg jobber på Eurosko til dere som lurte på det :)
Naturfagsprøven gikk veldig bra - troor jeg. Jeg øvde jo veldig mye, så det hadde jo vært fint om jeg fikk noe igjen for det. Men nå skal jeg ikke nærme meg tanken på skolen før neste søndag! Alt skal tas med ro i høstferien.

Fikk foresten det nye kameraet i dag! Har jeg engang fortalt at mamma bestilte nytt til meg? haha. Anyways, tuuusentakk mamma♥♥♥ 
Måtte jo da selvfølgelig teste. 

Lite vakker outfit, men totalt nødvendig når det er så dårlig vær. Sparer ikke på fredagskosen her i huset nei! Nå har idol begynt, så da avslutter vi! Kos dere masse i hlegen til dere som skal på skolen på mandag, og god høstferie til resten!♥

Siste innspurt


Hei! 

I dag har vært en ganske grei dag på skolen. Hadde grammatikkprøve i tysk som gikk ganske greit, også fikk vi tilbake tyskprøven fra forrige uke som jeg fikk 5 på. Fikk også tilbake RLE prøven, som det ikke gikk like bra med, 3+. Så skal prøve å avslutte bra på naturfagsprøven i morgen. Det er så mye deiligere å ta ferie når jeg føler jeg har gjort noe bra! Har funnet meg en stor kopp iste og en gigakopp varm te, så jeg tror jeg overlever den neste timen. 

Så nå har jeg en time til naturfag før jeg går til trening. Blir nok en del pugging når jeg kommer hjem også, så får jeg heller slappe av i ferien. Skal jobbe i morgen, lørdag, mandag og tirsdag før jeg tar meg helt fri. Etter det tror jeg vi tar en tur til Oslo. Hvis ikke så blir jeg vel bare hjemme med gitaren min og lever mitt vanlige asosiale liv :) Neida. Jo.

#wcw
Emma Watson // Nina Dobrev // Jennifer Lawrence // Vanessa Hudgens // AnnaSophia Robb

Hahah, er jeg den eneste som sitter og glaner på andre jenter? Jeg føler meg som en liten stalker, men hallo! De er jo nydelige hele gjengen. Skulle gjerne lagt til 100 jenter til på lista over, men det hadde blitt litt mye, haha. 

I dag er det onsdag, så dere kan vel gjette hvor jeg tilbringer kvelden? I godstolen foran tv'en med te og idol. Og jeg har ingen planer om å løfte ræva den neste timen heller!
Ellers har dagen min vært pretty good. Jeg tok vaksine i dag, noe som gikk ganske greit. Det er jo aldri deilig å ta sprøyte, men det var ikke så alt for ille egentlig. Når jeg var ferdig på skolen skulle jeg gå til safe for å trene, men neida. Dørkortet mitt ville ikke funke, noe som resulterte i en ganske irritert Siri. I tillegg kunne ikke mamma hente meg, så jeg måtte gå hjem. Sikkert noe jeg burde gjøre oftere, men det tar faktisk opp mot 40 min. Så rakk jeg akkurat å ta av meg skoene før mamma sa at vi skulle spise middag hos mormor. Rett ut dit, spise, hjem igjen, gjøre lekser, løpe på mølla, dusje, og nå - idol. Jeg synes jeg har fått gjort ganske mye i dag jeg. I tillegg kom jeg jo på nå i siste liten at vi har grammatikkprøve i tysk i morgen. Dårlig avslutning på en ellers bra dag.

Håper alle dere har hatt en fin onsdag.♥

Figaros bryllup


For en fin dag! Vi fikset oss hos Hannah før vi serverte champange, solgte billetter, og delte ut ark. Det kom rundt 80 stk tror jeg, og forestillingen var veldig fin. Det var en opera, Figaros bryllup, som varte i ca 1 time med pause. Artistene var veldig flinke, jeg koste meg ihvertfall!  

Nå skal jeg, mamma og Sivert se Fast And Furious 3 før vi legger oss. Jeg er så sliten og trøtt så det var deiilig å komme hjem og hoppe i pysjen! 

Tapas, venner og godt humør


Hei!

I går hadde jeg besøk av 11 jenter, 12 med meg, og det var sååå koselig! Mamma hadde stått på kjøkkenet hele dagen og laget tapas, og fy flate det var godt! Det beste er jo at vi har masse igjen, så dere kan jo gjette hva jeg spiste til frokost i dag? Vi satt en god stund ved bordet og bare snakket og koste oss mens vi spiste, før vi flyttet oss ut. Det bla spilling og synging, litt allsang og masse latter. Alle gikk i 11 tiden, så da ryddet jeg og mamma ferdig før vi sang litt. Jeg føler at det er alt jeg skriver om, men det er jo alt jeg gjør, så. Vi tok en del bilder, men ingen gruppebilder eller noe sånt, så dere får nøye dere med å se bilder av den nyyydelige maten!


Eple dyppet i sukker og kanel og stekt i ovnen. Dette måå dere prøve, det smakte såå godt!!


Brød med cottage cheese blending. My faveeee! En veeldig vellykket kveld!

Nå er jeg hos Hannah. Vi skal dele ut champanje og selge billetter til en forestilling i kveld - i ballkjoler! Så det blir gøyy. Skal prøve å få tatt noen bilder som jeg kan poste når jeg kommer hjem.

Travel


Heii! 

Nå stikker jeg på jobb, tenkte bare å slenge inn ett innlegg før jeg går! Starter om akkurat 20 min, og jeg er langt i fra på vei. Er sååå trøtt, satt oppe til 3 i natt og spilte gitar og sang. Jeg trodde virkelig ikke at klokka var så mye.. Så har fått rundt 6 timers søvn i natt. Perffff.
Jeg satt foresten i tre timer og redigerte video i går, så den kommer i kveld!! Herregud, trodde aldri jeg skulle bli ferdig.  


Ok, dette er da meg en lørdags morgen i full hastverk. Eller, dette er egenlig meg alltid :)

Ha en fantasisk lørdag!

New closet


Hei!

Akkurat nå burde jeg vært på håndballtrening, men jeg orket ikke. Så enkelt er det. Jeg vet ikke hvor mye nytte jeg hadde gjort av meg der uansett, så kan like greit være hjemme. 
Jeg har vært på jobb til nå, eller, til seks. Og når jeg kom hjem hadde pappa flyttet og ordnet på skapene mine, sånn at de ble seende slik ut:

Er sååå fornøyd, akkurat sånn jeg ville ha det! Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg legger meg i senga, egentlig for å sove, men må nok gjøre litt lekser også. Har RLEprøve i morgen, så må vel øve litt. Klarer ikke tenke helt klart for jeg er så trøtt, så jeg tror jeg bare avslutter her. Tenkte bare jeg skulle vise dere det nye skapet!

Hva synes du?
 

Cheeze evening


Først må jeg bare si tusen takk til alle som kommenterte på forrige innlegg, dere gjør meg så glaad!


Hei!

Nå har vi nettopp dekket på bordet til en good kvelds. Alle i familien har blitt hekta på ost og kjeks, så da blir det servert sammen med idol (♥) på skjermen. Mamma har akkurat fått besøk av en venninne som skal være hos oss til fredag, så det blir vel koselig!

Ellers hoppet jeg rett inn i joggedressen når jeg kom hjem fra skolen. Jeg startet å løpe på tredemølla, men etter 200 meters jogg måtte jeg gi meg, for jeg ble så sliten. Så da var det lekser, piano og gitar som reddet dagen. Jeg har faktisk ikke tatt opp pc'en før nå! Håper på å bli frisk snart, begynner å bli lei av å være sliten, haha. Minishoot ved pianoet, haha.

Hvordan har dagen din vært?

All of me...


...John Legend. La oss bare si at denne sangen er en gave fra himmelen. Såååå nydelig! Har hørt på den nonstop i det siste, så fant ut at deen må jeg jo spille! Jeg har vært hjemme i hele dag og ikke orket noen ting, så jeg fant ut at det var på tide å komme seg opp av senga. Så dette er mest sannsynelig hvor jeg blir resten av dagen, med unntak av at hele familien skal se både Kristian Valen og Ylvis i kveld. Så det blir koselig! Jeg burde sikkert ha blogget før, men jeg orket rett og slett ikke. Alltid like nydelig når jeg synger, uten sminke og greier. But why not, we're all friends, eller hva?
Jeg og mamma holder på med et lite prosjekt forresten! Sier ikke hva det er før det er ferdig og jeg vet at det blir noe av. Vi skal fikse og ordne litt først, så får vi seee. Ellers håper jeg å være tilbake på skolen i morgen, uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Har en engelsk presentasjon i morgen, tyskprøve på torsdag, og RLEprøve på fredag, så jeg har absolutt ikke tid til å være syk! 

Outfit med tilbehør.

Hvordan har du det?

Girls just wanna have fun


Hei!

I går feiret vi bursdagen til Kristin, og kvelden ble super! Vi spiste gryterett, kaker, chips og godteri, tok masse bilder, dansa, snakka, og til min store glede, så på idol! Desverre så røk en av mine kjære ut - Kathrine - men Ingrid er fremdeles med, så det blir spennende å se! Jeg gråt faktisk når hun røk ut, haha.

Dagen igår startet selvfølgelig med skole, noe som var helt greit. Vi hadde samfunnsfagprøve i siste time, så jeg håper den gikk bra! Har på følelsen at det gikk ganske greit, men det er som oftest når jeg synes det gikk bra at jeg får dårligest karakter.. Etter det ble jeg og Siri (nr2) med Kristin hjem for å hjelpe med bursdagsgreier og sånn. Herregud så mye mat! Dessverre fikk jeg ikke tatt bilde av det, menmen. Vi ble i hverfall gode og mette hele gjengen. Vi brukte vel meste parten av kvelden på idol, ta bilder og dansing, så det skjedde vel ikke noe spennende at all!Karina, Lena, Siri, Kristin, Elin, Camilla, Henriette, SIgrid, og meeg.

Bildene ble litt uklare - dessverre! Vi hadde på selvutløser, og når det var såpass mørkt i tillegg, så var det vanskelig å få de skarpe. Men ellers så var det en suuper kveld, og jeg tror alle hadde det veldig bra!Dette innlegget er forhåndspublisert, så akkurat nå spiller jeg håndballkamp. Så jeg håper det går bra, så oppdaterer jeg dere med resultat osv senere i dag!

100 ting å gjøre


hei!!

Nåå er jeg endelig ferdig med alt jeg skulle gjøre i dag. Eller, nesten ihvertfall! Jeg har gjort lekser for resten av uka, ettersom at jeg jobber til 6 i morgen og har trening etter det, gjort ferdig en presentasjon jeg skal ha på tirsdag og skrevet referat fra elevrådet.  Jeg har også øvd litt til en samfunnsfagprøve jeg har på fredag. Så nå gjenstår det bare å lage middag og se på idooool. Jeg burde egentlgi redigere neste video også.. Jeg holder nemlig på med Behind the scenes #2, som er en del klipp fra sommerferien osv, så den kommer forhåpentligvis snaaart!

 


Uklare bilder, men det får duge. Ingen fotografer i hus + ingen selvutløser fjernkontroll = Siri løper fram og tilbake og prøver og fokusere. 

Jeg har foresten litt mangel på inspirasjon for tiden, noen som har forslag til hva jeg kan blogge om? 

Trolltunga


Hei!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter og ha vært på Trolltunga! Jeg gikk med Mari og Arild. Vi startet å gå halv ti og var nede igjen rundt halv fem. I starten er det flere veier opp, så jeg og Mari gikk den ene og Arild gikk trappene. Så skulle han vente på oss på toppen, men han ventet på feil sted.. Så vi trodde jo han hadde gått fra oss, så vi gikk jo bare inn vi. Men neida, han hadde sittet å ventet lenge før han fant ut at han måtte begynne å gå. Så vi var ferdig å ta bilder osv når han kom opp. Men det var utrolig lang kø for å komme ut på tunga, så han gadd ikke. Mari og jeg sto i kø i sikkert 40 minutter før vi fikk gått ut og tatt bilde.


Fiine Mari<333


Her kan dere se køen sånn noenlunde. Den gikk på en måte ned mot venstre på tuppen, så den var mye lenger.


Alltid noen, hahah.


1100 m.o.h

En veldig fin tur! Selvom det var litt dårlig planlegging og avtaler haha. Men ellers hatt en veeldig fin dag. Nå skal jeg få varmen i meg, også står svinefilét med grønnsaker og ris på menyen.

Har du vært på Trolltunga?

Video coming up


Hei!

I dag var jeg hos tannlegen i Haugesund, og gikk rett på håndball etter. Det har vært en skikkelig stressende dag, eller, det har vært mye å gjøre da. Sto opp tidlig, dro til Haugesund, shoppa, spiste, gikk til tannlegen, dro hjem, håndball, og nå har jeg nettopp spist. Sivert har fått Sims 4, noe jeg synes er heeeelt greit. Hahah, sims er absolutt like gøy som sist jeg spilte (som er leenge siden)! Så vi har spilt i rundt 1 time nå. Men så kom jeg på at jeg har jo blogg og matteprøve i morgen! Kan vel si jeg fikk fart på meg. 

Jeg fikk shoppa en del nye høstklær i dag, så jeg har samlet opp en del. Så imorgen skal jeg filme og redigere en "fall haul", så forhåpentligvis er den oppe i morgen kveld.
Orket virkelig ikke å dra fram kameraet nå, men det får være lov med dårlige bilder en gang i blandt. Nå skal jeg finne fram det jeg skal ha på meg før jeg legger meg og leser matte. Dumt å starte året med en dårlig prøve..

Sov godt!

Helt borte


Hei!

I dag dro jeg hjem fra skolen etter 3 time. Jeg orket virkelig ingenting. Alt jeg gjorde var slitsomt, og i musikktimen orket jeg så vidt løfte armen for å spille keyboard. Da jeg kom hjem sovnet jeg så og si med en gang, våknet i tre tiden, sovnet etter 20 minutter og våknet rundt fire. Jeg føler meg helt borte. Jeg har fått i meg både mat og drikke, så det er ikke mangel på noe av det i hvert fall. Så nå fant jeg ut at jeg har sovet nok, så jeg slentra opp i stua for å se idol med Sivert og Pappa. De har kjøpt inn godteri, gulerøtter og dip så nå skal vi kose oss.Og bare for å få litt glede inn i dette innlegget, så får gullgutten min være med. Verdens beste bror! Nå Har idol starta, og jeg skal prøøve å følge med så godt jeg kan, uansett hvor mye det svir i øynene.

Gårsdagen


Heiheii!

I går ble jeg med Mari hjem etter skolen. Hadde ikke sett henne på nesten to måneder!! Hun har vært på ferie, og når hun kom hjem så dro jeg. Så begynte skolen, så det har vært vanskelig å få sett hverandre. Kan vel si at nå var det på tide! Vi gikk tur nesten hele tiden faktisk. Bare prata mens vi gikk, vi hadde jo så mye å prate om! Også så vi på idol daaa. En veldig koselig dag!

Helt på slutten kom Julianne, for hun skulle sitte på med meg hjem, så da fikk hun og være med på bildenee. 

Nå sitter jeg og gjør meg klar for skolen. Jeg får ikke lov å bruke sminke før til helga, for det ene øyelokket mitt gjør utrolig vondt, også er det hovent. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men vondt er det. Så da holder jeg meg unna sminke i noen dager, og håper det hjelper. 

ALS Ice bucket challenge


Hei!

Nå ligger jeg under dyna og varmer meg etter en veldig kald dusj. Eller, var bare en bøtte med vann, men det er mer enn nok! Jeg ble utfordret til å gjøre ALS ice bucket challenge av en jente fra England som jeg møtte når jeg var på One Direction konserten der. Dere kan se den Heeer.

Ellers har jeg brukt dagen på lekser og criminal minds. Burde ikke vært lov å se så mye på det som jeg gjør, men forhåpentligvis er ikke jeg den eneste. Etter skolen gikk jeg ned og kjøpte kaffe til meg og Pappa før jeg ble henta. Det har kommet en ny café, Smelt i gata, som lager så sinnsykt god kaffe! Får aldri nok, haha. Foresten! Om dere ikke har smakt brødskive med peanøttsmør og syltetøy måå dere bare smake det! Har vært favoritten min lenge, smaker faantastisk. 

Nå skal jeg se ferdig episoden jeg holder på med, før jeg drar opp på håndballtrening. 

Just what i needed


Dette var akkurat det jeg trengte!...

..Litt tid for meg selv. En kopp te, verdens deiligeste krok i senga, god kveldsmat, criminal minds og tente lys. Bare det å ligge helt i ro og følge med på en serie er ganske avslappende i seg selv, men med levende lys og te blir det såå mye bedre. Jeg begynner å bli forskjøla, og det siste jeg vil nå er å bli syk! Så her bruker vi alle hjelpemidler vi har, men det beste er nok hvile og en god natts søvn. Håper det går fort over. Jeg vet at det er noe som går nå, det er jo alltid det i overgang fra sommer til høst..

Hvordan har dere tilbringt dagen?

Sen sommeridyll


Hei!

I går var en veldig travel dag. Etter at jeg kom hjem fra Solveig fikk jeg beskjed om at vi skulle på grilling på hytta til noen venner av familien. Så da dro vi egentlig rett dit, og hadde det kjempehyggelig hele kvelden. Vi overnattet også, noe som absolutt ikke var planlagt, så vi hadde jo ingenting med oss. Vi dro hjem allerede i 11-12 tiden i dag, så da var det jo ikke så farlig. 

I dag ser planen min slik ut:

  • Spille gitar og synge
  • Se serier 
  • Spise masse mat (i dag er en sånn dag hvor jeg aldri blir mett)Det var iiiiiskaldt når kvelden kom, jeg hadde på meg en t-skjorte, to hettegensere og en jakke, hahah. Men tidligere på dagen var det faktisk 18 grader i vannet og sol. Jeg vurderte og bade, men sola gikk så fort, og da ble det fort kaldt. Litt rart å tenkte på at det er såpass kaldt når vi bare er i august. Det er jo ikke høst ennå? 

Nå skal jeg starte på dagens gjøre-liste. Deilig å ikke ha noen spesielle planer, det begynner å bli en stund siden sist jeg hadde litt alene-tid. Ganske deilig å være alene, jeg trives godt i mitt eget selskap. Det går aldri lenge før jeg blir rastløs og må være med noen, men i dag holder det med bare meg.

Fredag


Hei!

Nå er jeg hos Solveig og skal overnatte her. Vi har så mye å prate om at det nesten ikke er pustepauser i mellom setningene. Sånn går det når to bestevenninner ikke har vært med hverandre på en stund.
Ellers har det ikke skjedd så mye stort i dag. Var på skolen, noe som endelig begynner å synke inn skikkelig, dro hjem og pakket før jeg dro opp til Solveig. Vi har spist en herlig middag, sett idol (et must, sett på det hvert år det har gått siden jeg var 4 år), og prata. Masse. Vi tok også noen bilder, men Solveig ville dessverre ikke stille opp.

Nå har vi reid opp senga, og er klar for en skikkelig jentekveld med masse prat! 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits