New favorite


Hei på dere!

Morgenen i dag gikk til å se film med lillebror mens vi spiste frokost på senga. Søndager ♥♥♥. I tolv-tiden fant Sivert ut at han ville opp på stadion og trene, og jeg skulle være med som trener. Så da dro vi opp, han fikk løpt en runde eller to, og spilt litt fotball. Jeg måtte skrive at han løp faktisk 6 (!) runder på torsdag. 2400m for en som ikke trener er ganske bra spør du meg! 

Etter så gikk vi på kiosken for å kjøpe drikke, og der fikk jeg øye på denne flasken fyllt med gullvann. Herregud så godt! Det er vann med smak av eple, agurk og mynte - for en herlig kombinajson! Gjett om alle pengene mine går på å kjøpe x antall med vann framover da. 

Jeg drakk den opp på 1-2-3, så jeg lurer på om jeg ikke må ringe mamma og be henne kjøpe med seg en flaske til på vei hjem fra jobb. Jeg regner med at de har den på de fleste bensinstasjoner. Nå skal jeg og Sivert ha en liten spa-time. Ikke noe mer enn et lite fotbad, men det gjør godt det også!
Bror og bestevenn - er ikke alle som har så godt forhold med broren sin som det jeg har! ♥

Har dere smakt vannet? Om ikke - løp og kjøp!

Mine favoritt serier


1. Criminal MindsCriminal Minds er min all time favorite! Her får vi være med et "team" gjennom mange saker som skal løses. Jeg elsker at vi får se litt av hva som fåregår innenfor yrket, karakterene, FBI, ja - alt! Det er jo selvfølgelig satt opp til at det skal se veldig bra ut, det er jo tross alt en serie, men jeg liker å tenke at i virkeligheten er det faktisk akkurat sånn det er å være en FBI-agent. Kanskje det er det også, jeg vet ikke, haha! Det er tilsammen så langt 9 eller 10 sesonger, og jeg er på sesong 9 nå. Du kan se sesongene HER

2. Pretty Little Liars


 
Jeg tror de fleste har hørt om denne serien, men om ikke - se den! Pretty Little Liars har for min del hele pakka. Drama, spenning, konflikter, mote og mysterier. Det at karakterene er så lette å kjenne seg igjen i, men alikevel har noe urealistisk ved seg synes jeg er perfekt. Selvfølgelig er det mye i denne serien som mest sansynelig ikke hadde skjedd i virkeligheten, men det er jo litt av pointet. Jeg elsker at alle karakterene har sin egen unike stil og at selv om det er mye jentedrama, så er det fortsatt mye spenning og noen skumle øyeblikk. Det er så langt 5 sesonger, men jeg vet det kommer flere. Du kan se sesongene HER - eller på netflix!

3. Gossip GirlGossip Girl er den ultimate dramaserien hvor du kan drømme deg inn i gatene til New York. Serien er helt fantastisk spør du meg! Dette er serien jeg alltid ender opp med å se om og om igjen. Jeg har akkurat begynt på nytt faktisk - for fjerde gang!? Heheh. Det var vanskelig å sette denne på 3 plass altså, den burde egentlig vært på 1!.. Det er tilsammen 6 sesonger, og de går fort skal jeg si deg! Anbefales virkelig, både for gutter og jenter!! Du kan se serien Her - eller på netflix!

4.Make It Or Break ItMake it or break it er en serie som handler om 4 jenter som turner. Det høres kanskje rart ut, men den er utrolig bra! Det er masse drama og den handler for det meste om hvor mye disse jentene må ofre for å komme til Olympics. Det er ikke så lett å forklare hvor bra den faktisk er, men begynn å se så finner du ut selv! Det er tilsammen 4 sesonger, og alle er like bra! Du kan se sesongene HER - eller på netflix!

5. NCISEnda en "politi"serie, men denne gangen er det ikke FBI det er snakk om, men NCIS. Denne serien og Criminal Minds går mye for det samme, men NCIS er kun basert på saker som har med marinen å gjøre. Det er absolutt ingenting negativt med denne serien! Alt er veldig bra laget og jeg elsker jo sånne type serier som dette. Kanskje ikke rart jeg vil utdanne meg innen politiyrket selv. Jeg synes denne er en veldig bra serie å se om du har sett CM og vil begynne på en ny serie innenfor samme sjanger. Det er 11 sesonger, så hvis du begynner på denne serien har du den i en lang tid framover! Du kan se sesongene HER

Hva er din favoritt serie?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits