Trist etter stormen


Les om Elise, en jeg kjenner som mistet huset sitt, Her.


 

Hei!

I dag er været tilbake til normalt. Ikke noe regn og elva er ikke stor og buldrete lenger. Men Sørfjorden er full av plankebiter og rester etter hus og andre ting som ble tatt av strømmen. Det har blitt funnet fotoalbum og andre eiendeler utover fjorden. Et lite fotoalbum kan kanskje virke betydningsløst, men for de som har mistet alt er det utrolig verdifullt. Det kan virke helt surrealistisk for oss som ikke mangler noe, men det er faktisk familier som har mistet alt de har og eier. 

En god venninne av meg er en av de som mistet huset sitt. Kan vel si at både jeg og alle de andre venninnene hennes gråt når hun kom på skolen. Du kunne se hvor vondt det var for henne, og vi kan ikke engang forestille oss hvordan det føles. Tenkt dere at absolutt alt dere har i huset deres bare forsvinner. Det er ikke lett, er det?


Her er broa i dagslys, helt ødelagt. Dere kan også se på sidene hvor langt opp på kantene elva gikk. 

Sånn ser det ut i fjorden i dag. Plankebiter og rester, og alt skal gåes igjennom. Bare et fotoalbum eller en liten bamse kan være en stor trøst. 

På jobb for VG


Hei! 

I dag måtte jeg løpe fra skolen etter 2.time. VG var desperate etter bilder, og ettersom at jeg var i Aftenposten i arbeidsuka ringte de meg. Så jeg har løpt rundt i Odda og knipset bilder. Mamma er på jobb eksklusivt for aftenposten og kunne ikke hjelpe VG, så da ble alt overlatt til meg. Mamma hentet meg på skolen og satte meg av ved de tomme tomtene ved elva. 

Jeg startet med å ta noen bilder av Elin Tjelle og Jan Nordli, som begge har hus som er i fare for å ryke. Bildene måtte bli sendt med en eneste gang, så jeg måtte bare bruke mobilkamera, for jeg hadde jo ikke rukket å dra hjem for og legge de inn først. Etter det måtte jeg videre opp på Mannsåker for å prøve og få tatt noen bilder fra andre siden. Jeg kan jo ikke kjøre bil, så det ble en Taxi på meg. Vi kjørte så nærme vi kunne, men det var ikke så lett.. Det er jo sperringer over alt, så jeg fikk dessverre ikke gått noe særlig langt ned. 

Til slutt var jeg og tok bilder av en dame til som har mistet bakhagen og terasse. Elva graver seg jo langt inn i sidene på kantene, så det raser jo ned støtt. Nå har elva heldigvis roet seg litt, men skadene er jo fortsatt like store.

Saken hvor mine bilder er brukt kan dere se HER

Ble med mamma på jobb


Heihei!
For litt over en time siden fikk mamma en telefon fra aftenposten. De spurte om hun kunne kjøre og ta bilder av elva osv. Det er nemlig en oksygentank som hadde kommet under vann oppe ved sykehuset, så folk på sykehuset og sykehjemmet skulle evakueres. Heldighvis gikk det bra, så de slapp. Men flere familier har måtte dra fra hjemmene sine fordi elva har fosset over kantene og renner nå i veiene der det er hus. I tillegg er det fare for at broa ved Hjøllo kan rase. 
Så da fikk jeg og Sivert lov til å være med. Vi måtte stå et stykke unna elva, men vi fikk sett alle brannmennene og bilene som sto rundt sykehuset. Det var også vakter nede ved Hjøllo, så der fikk vi være med ned, så jeg fikk tatt noen bilder jeg også. Det er jo aldri gøy at sånne ting som dette skjer, men det er jo litt spennende også!
Her kan dere se hvordan vannet står helt opp i broa.Her renner elva over kanten og inn mot veier og hus.Nå har heldigvis regnet roet seg, men elva står fortsatt like høyt - om ikke enda høyere. Håper det blir bedre over natta!

Room details


 De fem første bildene er av soverommet mitt, og de tre siste er av stua mi♥ Kan sikkert lage en romvideo om ikke så lenge om det er interessant?

SnapshotsFestligheter i bursdag til Kristin // outfiit


Min elskede YourTeaa // Meg og Tara på vårt beste


Party i musikktimen :pp // Hadde det gøy med redigering


Et strålende eksemplar på ett av mine kunstverk // Ingrid gikk videre i idoool! (Husk å stemme på henne, 1 oktober folkens!!)


Meg og min elskede // Fail i forsøk på tannblekingMin type humor #1 // Min type humor #2


Dagens outfit // Mine flinke outfitfotografer 


Piknik (med imsdal eple, agurk og mynte♥♥♥) // At the top of my wish list atm ♥♥ Skal kjøpes så fort de kommer inn i skobutikkeeeen

Der! Fant ut at dere skal få slippe å lese om mine slappe dager og heller få se noe av hva som er på mobilen min. Disse bildene viser faktisk veldig godt hvordan jeg er, så jeg håper jeg ikke har framstilt meg selv heelt anderledes, men det tror jeg ikke. Ellers så har jeg vært på tidenes lengste handletur i dag. Var på Rema 1000 i nesten en time, så nå tror jeg vi har nok mat. Tulla, vi må handle mer i morgen, hehe. Jeg skal ha jentekveld i morgen, og vi blir 13 stk, så det blir morrooo. 

Jeg holder på å redigere en ny video til dere foresten! En litt anderledes en enn jeg pleier å legge ut, men jeg tror det blir gøy! Den er forhåpentligvis ute i morgen♥ Nå skal jeg se idol, så snakkes vi! 

Green lunch


Hei!

I dag føler jeg meg litt bedre, heldigvis. Jeg våknet i ti tiden, og har ligget på sofaen og sett på Friends helt til nå. Jeg er fortsatt veldig sliten, men resten av formen er bedre, så det går fremover. 

Noe av det beste med helg for meg, er at jeg har god tid til å lage meg gode måltider. Så i dag har jeg virkelig slått på stortromma med en knallgod, og ikke minst sunn lunch!


Grønn smoothie:

  • En stor neve spinat
  • Et grønt eple
  • En halv banan
  • Litt agurk, ca 4 cm 
  • 1 ts sitronsaft

Bland i en blender, og gjerne tilsett litt vann hvis den blir for tjukk. Jeg synes denne smaker kjempegodt, og har ingen dårlig ettersmak som mange grønne smoothier gjerne har. Samtidig er den utrolig sunn, og er stappfull av vitaminer som kroppen absolutt har godt av! Legg gjerne igjen en kommentar om du prøver denne smoothien, jeg vil gjerne høre hva du synes! 

Å lage denne lunchen var definitivt dagens workout, for jeg er helt utslitt. Så nå er planen å holde senga fram til middag, og se en film med Sivert og Pappa i kveld. Jeg er foresten blitt sponset av Your Tea, som har en rekke forskjellige teer som visstnok skal hjelpe deg med forskjellige ting, og skal være veldig bra for kroppen din. Det er en 14 dagers teatox, og jeg begynte i dag. Det skal drikkes 3 kopper om dagen, en kopp 30 min før frokost, lunch og middag. Så nå har jeg akkurat drukket opp dagens lunch-kopp, og må (dessverre) vente en halv time før jeg kan nyte lunchen min. Jeg skal selvfølgelig forklare bedre hva dette går ut på, og om jeg har merket noen forandringer etter to uker :)

Har du noen erfaringer med Your Tea?

Beste har bursdag!!

GRATULERER MED DAGEN KRISTIN!!

Vi har vært bestevenner siden 5 klasse, snart 5 år, og det håper jeg ikke forandres med det første. Vi har det alltid gøy, uansett om vi hopper trampolinen, flyr, sloss, ser på våre elskede serier, eller jakter på veps.. Skal ikke legge skjul på at du kan være voldsomt irriterende, men det går vel begge veier, haha. Ellers så er det ikke så mye mer å si, annet enn at jeg er veeeldig glad i deg!♥
 

Håper du får en fantastisk dag, og for så vidt en fantastisk uke på Kypros med meeg!♥

Lately through my phone


Heihei!

Siden batteriet på kameraet mitt er helt dødt tenkte jeg å vise dere hva jeg har gjort de siste dagene gjennom bilder på mobilen. Klar for stranda // På hotellrommet til Kristin og Siri (ikke meg Siri, haha) // Ullevaal stadion Nederland-Spania J19Dagens frokost // Bare 11 dager til jeg og Kristin drar til Kypros! // Kristin og Siri sitt ryddige rom

I dag føler jeg meg utrolig bra av en eller annen grunn. Jeg føler meg så pigg og glad. Livet smiler, er det ikke det man pleier å si? Nå skal jeg spise ferdig frokosten min, så drar jeg og pappa på leting etter håndball. Jeg må ha en ny en før sesongen starter, så da må jeg få kjøpt det. Tror jeg tar en tur opp på Ekeberg senere også.

Hvordan har dere det i dag?

Nytt Design!


Heihei!

Jeg har sittet på bussen i hele natt, og har absolutt ikke fått sove. Bussen ristet og knirket hele tiden, så det var jo ikke mulig å lene hodet inntil vinduet en gang. Så jeg satt og så på Never Say Never, og satte sammen en ny header. Den forrige var vel egentlig bare midlertidlig, så det var på tide med en ny. Den siste timen har gått til fiksing av design, og planlegging av hvordan bloggingen skal bli fremover. 

Jeg sto opp for en time siden, så søgnrytmen min er jo helt ute og kjører akkurat nå, men sommerferie er sommerferie. Nå skal jeg legge meg ut i sola og bare slappe av. Har ikke så veldig mye annet å gjøre når jeg er i Oslo. 

Hva synes du om designet?

Follow me


God morgen! Eller, kan vel ikke kalle det morning..

 Tenkte jeg kunne dele mine sosiale medier, om noen er interesserte i å følge meg andre steder også.

   

Instagram; SiriEltonTwitter; SiriElton

 Youtube; Siri Elton

Så som dere ser, heter jeg SiriElton på alt. Jeg blir veldig glad om du vil følge meg! 

Nå skal jeg pakke ferdig, finne fram noen filmer og sette Mac'en på lading. Skal ta nattbussen tilbake til Oslo i kveld, så burde kanskje kanskje gjøre alt klart.
Beklager for at jeg ikke har blogget før i dag foresten, men har hatt besøk av Hannah og spist middag hos Mormor, så da prioriterte jeg det. :)

Språkreise; California


Heihei!

Tenkte ikke å skrive dette på bloggen helt ennå, men hvorfor ikke. Jeg skal på språkreise til California sommeren 2015!! Jeg og en venninne har snakket om dette sååå lenge nå, så vi bestemte oss for å bestille, og det gjorde vi. Vi har allerede betalt første regning, så nå er det helt sikkert at vi har fått plass osv.. 
Jeg og maange andre jenter (og 1 gutt), som alle skal på samme reise, har laget en gruppesamtale på facebook, der vi snakker om alt mulig for å bli bedre kjent og for å få dagene til å gå. 
 
 Vi reiser med EF, som vi har lest utrolig mye bra om, så håper det blir like fantastisk som det høres ut som!
Vi har også laget en instagramkonto hvor vi legger ut inspirasjonsbilder og lignende, så det er bare å følge Californiagirls2015 

Skal du/ har du vært på språkreise?

Min favoritt frokost


God morgen!

Nå sitter jeg i sofaen etter en løpetur rundt østensjøvannet nydusja og med en god frokost i magen. Jeg lagde en stor skål med fruktsalat i går kveld, så da ble det favoritten til frokost i dag; Gresk yoghurt med frukt og kanel.Nå skal jeg bare slappe av en stund til, så får vi se hva jeg finner på. Videoen kommer i hvertfall senere i dag, den ligger klar og venter.  

Spontant


Hei!

For ca 1 time side fikk jeg for meg at jeg skulle begynne å blogge igjen. Jeg blogget på tre forskjellige blogger (ikke samtidig selvfølgelig) i fire år før jeg gikk lei, og jeg har fatkisk savnet det litt. Skolen har tatt mye tid, og det blir nok ikke mindre nå som jeg begynner i 10 klasse, men jeg prøver og ser hvordan det går. 

Den siste timen har gått til endring av design og har også laget en midlertidlig header. Valgte også å slette alle innleggene jeg hadde skrevet tidligere, rett og slett bare for å begynne med blanke ark. Føler at på det siste året hvor jeg ikke har blogget, har jeg forandret meg en del, og vil derfor starte helt på nytt :)Sivert tok bilder av meg ute i stad, kan vel ikke akkurat si det ble de beste. Han tok ihverfall en pause fra spillene sine for å hjepe meg!

Foresten, så hadde det vært utrolig hyggelig å ha noen nye blogger å lese! Legg igjen en kommentar med link til bloggen din, så tar jeg en tur innom :)

Ha en fin kveld alle sammen♥

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits