Part three

Hva synes du om bildene?

Part two


Åååh, det er så gøy! Elsker å ta sånne bilder som dette, og mamma har jo så mange gode ideér! Dere må bare si ifra om dere har noen ideér til hva slags bilder vi kan ta neste gang. Alltid gøy med noe nytt! :)
Hva synes du om bildene?

Part one


Hei!

Herlighet så rart det er å sette seg ned for å blogge nå. Som dere kanskje har merket, så har jeg hatt en liten pause. Det er egentlig bare en grunn til det - jeg har ikke hatt tid i det hele tatt! Dessverre.. Skole, trening, øvinger, jobb. Det er bare veldig mye akkurat nå, og det visste jeg at det kom til å bli når jeg startet å blogge. Så dere får bare holde ut med meg, så skal jeg gjøre så godt jeg kan! :)

I helga har jeg og mamma vært ute på pentagon, eller fotostudio/øvingslokale/kontor. Vi tok et par (hundre) bilder som egentlig ble ganske bra. Jeg fant ut at jeg ikke skal pøse på med ett lass bilder, så jeg tar noen av gangen. Dette er da "part one". Hvor mange det blir det vet jeg ikke, men jeg håper i hvertfall at dette er noe dere liker - det så ihvertfall sånn ut sist gang jeg la ut bilder fra en photoshoot! :)

Hva synes du om bildene?

Photoshoot
Foto: Gunn Gravdal Elton

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Siri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.comhits