På jobb for VG


Hei! 

I dag måtte jeg løpe fra skolen etter 2.time. VG var desperate etter bilder, og ettersom at jeg var i Aftenposten i arbeidsuka ringte de meg. Så jeg har løpt rundt i Odda og knipset bilder. Mamma er på jobb eksklusivt for aftenposten og kunne ikke hjelpe VG, så da ble alt overlatt til meg. Mamma hentet meg på skolen og satte meg av ved de tomme tomtene ved elva. 

Jeg startet med å ta noen bilder av Elin Tjelle og Jan Nordli, som begge har hus som er i fare for å ryke. Bildene måtte bli sendt med en eneste gang, så jeg måtte bare bruke mobilkamera, for jeg hadde jo ikke rukket å dra hjem for og legge de inn først. Etter det måtte jeg videre opp på Mannsåker for å prøve og få tatt noen bilder fra andre siden. Jeg kan jo ikke kjøre bil, så det ble en Taxi på meg. Vi kjørte så nærme vi kunne, men det var ikke så lett.. Det er jo sperringer over alt, så jeg fikk dessverre ikke gått noe særlig langt ned. 

Til slutt var jeg og tok bilder av en dame til som har mistet bakhagen og terasse. Elva graver seg jo langt inn i sidene på kantene, så det raser jo ned støtt. Nå har elva heldigvis roet seg litt, men skadene er jo fortsatt like store.

Saken hvor mine bilder er brukt kan dere se HER

Ingen kommentarer

Ingebjørg

29.10.2014 kl.15:20

Stilig! Så flink du er!!

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡