Ble med mamma på jobb


Heihei!
For litt over en time siden fikk mamma en telefon fra aftenposten. De spurte om hun kunne kjøre og ta bilder av elva osv. Det er nemlig en oksygentank som hadde kommet under vann oppe ved sykehuset, så folk på sykehuset og sykehjemmet skulle evakueres. Heldighvis gikk det bra, så de slapp. Men flere familier har måtte dra fra hjemmene sine fordi elva har fosset over kantene og renner nå i veiene der det er hus. I tillegg er det fare for at broa ved Hjøllo kan rase. 
Så da fikk jeg og Sivert lov til å være med. Vi måtte stå et stykke unna elva, men vi fikk sett alle brannmennene og bilene som sto rundt sykehuset. Det var også vakter nede ved Hjøllo, så der fikk vi være med ned, så jeg fikk tatt noen bilder jeg også. Det er jo aldri gøy at sånne ting som dette skjer, men det er jo litt spennende også!
Her kan dere se hvordan vannet står helt opp i broa.Her renner elva over kanten og inn mot veier og hus.Nå har heldigvis regnet roet seg, men elva står fortsatt like høyt - om ikke enda høyere. Håper det blir bedre over natta!

Én kommentar

Sofie-Amunda

28.10.2014 kl.23:05

Fine bilder :)

Ingebjørg

28.10.2014 kl.23:10

Takk for at du deler! Det er verkeleg enorme krefter i sving. Skummelt, men også spennande, eg er heilt einig.

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡