Litt nytt


Hei!

Nå er jeg stuptrøtt og utslitt etter en lang dag. Jeg var på besøk hos Anna-Lotta fra ett til seks. Vi lagde oss god lunch, hørte på musikk, snakket selvfølgelig masse, også sminket hun meg. Så tok jeg bussen inn til sentrum for å møte mamma. For gjett hvem som var på Billy Elliot i kveld? Jeeeeg! Å herregud så bra det var. Jeg har ikke ord. De fikk fram følelser og tanker på en utrolig bra måte gjennom musikk og uttrykk. Skuespillerne var utrolig flinke, alt var rett og slett veldig bra! Anbefaler virkelig alle å se den - om det er ledige billetter!

Selv om klokka ble ti før vi kom oss ut av Folketeateret gikk vi på Friday's og spiste en sen middag. Anna-Lotta, Billy Elliot og Friday's på samme dag er ikke dårlig. Kan trygt si at denne Osloturen har vært herlig. 

Genser - Vero Moda // Bukse - CarlingsKåpe - Urban

Ble dårlig med outfit bilder, så jeg fant ut at jeg kan like så godt vise dere hva jeg har kjøpt mens jeg har vært her, for det var vel egentlig hele antrekket. Er så utroolig fornøyd med kåpa, akkurat en sånn jeg har lett etter! Greit - all månedslønna gikk, men det her er materialsk lykke, hahah. 

I morgen skal vi hjem (heim) igjen til Odda, som betyr 6-7 timer i bil. Har forhåndspublisert et innlegg med bilder fra en photoshoot jeg og mamma hadde tidligere i kveld. Håper det faller i smak, for jeg synes det er utrolig gøy å ta sånne type bilder en gang i blandt! 

Én kommentar

OSLOOOO

05.10.2014 kl.11:10

Hei! kan du lage en guide om hva som er kjekt å få med seg når man skal reise til Oslo?

Lotta

28.10.2014 kl.19:00

ÆÆÆÆÆ JEG ER MED JO! så det ikke før nå hahaha :)))

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡