Not as planned


Hei!

I dag gikk ingenting som planlagt! Jeg lå i senga til klokken var to og så på Vampire Diaries, tok på meg slaskete klær, dro på Ski storsenter med mamma for å kjøpe ingenting, etterfulgt av tacokveld hos storesøster. Ser nå at det faktisk har vært en skikkelig slaskete dag, men altså, fredag er fredag!

Det var såå koselig hos Linda (storesøss)! Brukte mesteparten av tiden der til å lage morsomme cutout bilder, altså sette fjesene våres inn i figurer osv.. Dette var da veeeldig stas, haha (sikkert mest for meg). Også spiste vi taco, og taco har aldri smakt så godt før, og så på idol. Mathilde sovnet i fanget mitt i 9-tiden, og der lå hun vel en halvtime før vi bar henne på rommet.

Jeg ble hentet i 11-tiden, så nå har jeg akkurat gjort meg klar for å sove. Fant en gammel Aftenposten t-skjorte i skapet til Pappa som det står I ♥ Oslo på. Fant ut at den passet fint å sove i.


Glansbilder alle sammen. 

I morgen der i mot er hele dagen planlagt! Og da kan det ikke endres på heller. Først skal jeg en tur til en venninne og være med henne til klokken er rundt 5, før jeg og mamma skal på musikalen Billie Elliot! Åååh, gleder meg! Tror vi spiser middag ute i samme slengen. Hele søndagen går jo til å sitte i bil, så vi fant ut at vi må avslutte høstferien skikkelig bra, og ettersom at både jeg og mamma elsker musikaler var det ingen vanskelig avgjørelse når vi så at det var ledige billetter! Håper det er like bra som jeg har hørt det er. 

Nå legger jeg meg, så snakkes vi i morgen - med utsatt (og ny) outfit.♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡