yesterdayFor en herlig dag det var i går! Jeg og mamma dro fra Odda i 11-tiden og kjørte rett til Jar, der studioet hvor idol blir sendt fra ligger. Vi var bare innom IKEA og spiste middag først, haha. Når vi kom fram så det helt anderledes ut enn jeg hadde forventet! Det var bare et lite rom hvor det var satt opp noen klappstoler rundt scenen. Ganske kult å ha vært der og sett hvordan det ser ut, for det ser jo mye større ut på tv. 

Først var det en mann som gikk igjennom litt beskjeder osv, siden det blir jo sendt live, også startet sendingen. Alle artistene var såå utrolig flinke! Nivået var jo skyhøyt. Ingrid gikk dessverre ikke videre, men topp fire er jo fantastisk det også! Etterpå så var det litt intervjuer med Tara og Jørn, som gikk videre, gratulasjoner osv.   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥                               

Nå skal jeg skifte og fikse meg før jeg skal møte mamma i sentrum snart. Hun er på en jobb, så jeg sitter godt planta i sofaen og ser på vampire diaries til hun er ferdig. Hvorfor jeg ikke begynte å se på den serien før nå, det vet jeg ikke. I'm in love!  

Så dere på idol i går?

2 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

02.10.2014 kl.13:16

åh så gøy <3 håper du koste deg masse

Susanna

02.10.2014 kl.15:12

Åå, hørtes skikkelig morsomt ut! Haha, vampire diaries har jeg også begynt å se pååå❤️

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡