#wcw
Emma Watson // Nina Dobrev // Jennifer Lawrence // Vanessa Hudgens // AnnaSophia Robb

Hahah, er jeg den eneste som sitter og glaner på andre jenter? Jeg føler meg som en liten stalker, men hallo! De er jo nydelige hele gjengen. Skulle gjerne lagt til 100 jenter til på lista over, men det hadde blitt litt mye, haha. 

I dag er det onsdag, så dere kan vel gjette hvor jeg tilbringer kvelden? I godstolen foran tv'en med te og idol. Og jeg har ingen planer om å løfte ræva den neste timen heller!
Ellers har dagen min vært pretty good. Jeg tok vaksine i dag, noe som gikk ganske greit. Det er jo aldri deilig å ta sprøyte, men det var ikke så alt for ille egentlig. Når jeg var ferdig på skolen skulle jeg gå til safe for å trene, men neida. Dørkortet mitt ville ikke funke, noe som resulterte i en ganske irritert Siri. I tillegg kunne ikke mamma hente meg, så jeg måtte gå hjem. Sikkert noe jeg burde gjøre oftere, men det tar faktisk opp mot 40 min. Så rakk jeg akkurat å ta av meg skoene før mamma sa at vi skulle spise middag hos mormor. Rett ut dit, spise, hjem igjen, gjøre lekser, løpe på mølla, dusje, og nå - idol. Jeg synes jeg har fått gjort ganske mye i dag jeg. I tillegg kom jeg jo på nå i siste liten at vi har grammatikkprøve i tysk i morgen. Dårlig avslutning på en ellers bra dag.

Håper alle dere har hatt en fin onsdag.♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡