Girls just wanna have fun


Hei!

I går feiret vi bursdagen til Kristin, og kvelden ble super! Vi spiste gryterett, kaker, chips og godteri, tok masse bilder, dansa, snakka, og til min store glede, så på idol! Desverre så røk en av mine kjære ut - Kathrine - men Ingrid er fremdeles med, så det blir spennende å se! Jeg gråt faktisk når hun røk ut, haha.

Dagen igår startet selvfølgelig med skole, noe som var helt greit. Vi hadde samfunnsfagprøve i siste time, så jeg håper den gikk bra! Har på følelsen at det gikk ganske greit, men det er som oftest når jeg synes det gikk bra at jeg får dårligest karakter.. Etter det ble jeg og Siri (nr2) med Kristin hjem for å hjelpe med bursdagsgreier og sånn. Herregud så mye mat! Dessverre fikk jeg ikke tatt bilde av det, menmen. Vi ble i hverfall gode og mette hele gjengen. Vi brukte vel meste parten av kvelden på idol, ta bilder og dansing, så det skjedde vel ikke noe spennende at all!Karina, Lena, Siri, Kristin, Elin, Camilla, Henriette, SIgrid, og meeg.

Bildene ble litt uklare - dessverre! Vi hadde på selvutløser, og når det var såpass mørkt i tillegg, så var det vanskelig å få de skarpe. Men ellers så var det en suuper kveld, og jeg tror alle hadde det veldig bra!Dette innlegget er forhåndspublisert, så akkurat nå spiller jeg håndballkamp. Så jeg håper det går bra, så oppdaterer jeg dere med resultat osv senere i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡