Trolltunga


Hei!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter og ha vært på Trolltunga! Jeg gikk med Mari og Arild. Vi startet å gå halv ti og var nede igjen rundt halv fem. I starten er det flere veier opp, så jeg og Mari gikk den ene og Arild gikk trappene. Så skulle han vente på oss på toppen, men han ventet på feil sted.. Så vi trodde jo han hadde gått fra oss, så vi gikk jo bare inn vi. Men neida, han hadde sittet å ventet lenge før han fant ut at han måtte begynne å gå. Så vi var ferdig å ta bilder osv når han kom opp. Men det var utrolig lang kø for å komme ut på tunga, så han gadd ikke. Mari og jeg sto i kø i sikkert 40 minutter før vi fikk gått ut og tatt bilde.


Fiine Mari<333


Her kan dere se køen sånn noenlunde. Den gikk på en måte ned mot venstre på tuppen, så den var mye lenger.


Alltid noen, hahah.


1100 m.o.h

En veldig fin tur! Selvom det var litt dårlig planlegging og avtaler haha. Men ellers hatt en veeldig fin dag. Nå skal jeg få varmen i meg, også står svinefilét med grønnsaker og ris på menyen.

Har du vært på Trolltunga?

4 kommentarer

Cecilia Catharina

06.09.2014 kl.19:03

Så fantastiske bilder! Ser ut som kjempefin tur :D

Din aller kuleste bestevenn

06.09.2014 kl.21:30

Spreka ;)

Utetid.net

06.09.2014 kl.22:21

Trolltunga er fantastisk! Eg var der for første gong forrige helg. Eg klatra Himmelstigen opp, det var veldig kjekt! Måtte fnise litt av det naking-biletet, det er alltid nokon som gjer noko slik ja. Hehe..

Gunn

07.09.2014 kl.01:42

Synd med været. Du som har vært så sjuk den siste uka, og så skulle du bli klissvåt. Men no har du vært der.

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡