Green lunch


Hei!

I dag føler jeg meg litt bedre, heldigvis. Jeg våknet i ti tiden, og har ligget på sofaen og sett på Friends helt til nå. Jeg er fortsatt veldig sliten, men resten av formen er bedre, så det går fremover. 

Noe av det beste med helg for meg, er at jeg har god tid til å lage meg gode måltider. Så i dag har jeg virkelig slått på stortromma med en knallgod, og ikke minst sunn lunch!


Grønn smoothie:

  • En stor neve spinat
  • Et grønt eple
  • En halv banan
  • Litt agurk, ca 4 cm 
  • 1 ts sitronsaft

Bland i en blender, og gjerne tilsett litt vann hvis den blir for tjukk. Jeg synes denne smaker kjempegodt, og har ingen dårlig ettersmak som mange grønne smoothier gjerne har. Samtidig er den utrolig sunn, og er stappfull av vitaminer som kroppen absolutt har godt av! Legg gjerne igjen en kommentar om du prøver denne smoothien, jeg vil gjerne høre hva du synes! 

Å lage denne lunchen var definitivt dagens workout, for jeg er helt utslitt. Så nå er planen å holde senga fram til middag, og se en film med Sivert og Pappa i kveld. Jeg er foresten blitt sponset av Your Tea, som har en rekke forskjellige teer som visstnok skal hjelpe deg med forskjellige ting, og skal være veldig bra for kroppen din. Det er en 14 dagers teatox, og jeg begynte i dag. Det skal drikkes 3 kopper om dagen, en kopp 30 min før frokost, lunch og middag. Så nå har jeg akkurat drukket opp dagens lunch-kopp, og må (dessverre) vente en halv time før jeg kan nyte lunchen min. Jeg skal selvfølgelig forklare bedre hva dette går ut på, og om jeg har merket noen forandringer etter to uker :)

Har du noen erfaringer med Your Tea?

4 kommentarer

Sofie-Amunda

30.08.2014 kl.13:46

nam... så godt ut :)

Victoria Wisløff

30.08.2014 kl.13:51

Håper du får en finfin lørdag! God helg :)

30.08.2014 kl.18:27

Så bra vennen. Håper det hjelper. Skal trøste deg når jeg er hjemme igjen...
nei det har jeg ikke :)

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡