Sen sommeridyll


Hei!

I går var en veldig travel dag. Etter at jeg kom hjem fra Solveig fikk jeg beskjed om at vi skulle på grilling på hytta til noen venner av familien. Så da dro vi egentlig rett dit, og hadde det kjempehyggelig hele kvelden. Vi overnattet også, noe som absolutt ikke var planlagt, så vi hadde jo ingenting med oss. Vi dro hjem allerede i 11-12 tiden i dag, så da var det jo ikke så farlig. 

I dag ser planen min slik ut:

  • Spille gitar og synge
  • Se serier 
  • Spise masse mat (i dag er en sånn dag hvor jeg aldri blir mett)Det var iiiiiskaldt når kvelden kom, jeg hadde på meg en t-skjorte, to hettegensere og en jakke, hahah. Men tidligere på dagen var det faktisk 18 grader i vannet og sol. Jeg vurderte og bade, men sola gikk så fort, og da ble det fort kaldt. Litt rart å tenkte på at det er såpass kaldt når vi bare er i august. Det er jo ikke høst ennå? 

Nå skal jeg starte på dagens gjøre-liste. Deilig å ikke ha noen spesielle planer, det begynner å bli en stund siden sist jeg hadde litt alene-tid. Ganske deilig å være alene, jeg trives godt i mitt eget selskap. Det går aldri lenge før jeg blir rastløs og må være med noen, men i dag holder det med bare meg.

Én kommentar

Gunn

24.08.2014 kl.15:58

tommelen opp.... :-)

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡