New in


Hei!

I dag er det meste tilbake til normalt. Altså, timene har startet ordentlig, alle skrivebøker og bokbind er på plass, og skolen føles som skole igjen. Jeg har ingenting imot å være tilbake helt ennå, men vi får se hvor lenge det varer, haha. Fint å komme tilbake til rutiner uansett!
Etter skolen i dag ble jeg med mamma på butikken, og da tok vi en tur innom Cubus samtidig. De har såå mye fint der nå, men jeg prøver jo å spare, hvertfall så godt jeg kan.. Men når jeg så verdens herligeste nattskjorte på hengeren foran meg, kunne jeg ikke la den henge igjen. I tillegg var den satt ned til 49,-, så da var det ikke så mye jeg måtte trekke fra kontoen. 


Jeg hoppet rett inn i den med en gang jeg kom hjem, den er fantasisk deilig! Jeg kjøpte den i M, men skulle ønske jeg hadde kjøpt den i L, for skulle gjerne hatt den litt lenger.. Jaja, deilig er den uansett! Nå skal vi snart spise middag, før jeg må finne på en eller annen form for trening for å få litt utløp av energi. Jeg hadde valgfag-gym på skolen i dag, men vi hadde ikke noe serlig cardio.. Om de blir løping eller tennis får vi se på, men noe blir det hvertfall. Så blir det idol med familien i kveld. Noe av det beste jeg vet er å krølle meg opp i sofaen med et teppe og en kopp te i hånda. Og når familien er med i tillegg, er det ikke noe særlig som er bedre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡