I'm home


Hei!

Jeg kom hjem i 1-tiden natt til i dag, og dere aner ikke hvor deilig det var! Legge seg i sin egen seng, drikke norskt friskt vann, frisk luft og se familien igjen. Jeg synes til og med det hadde vært deilig med litt dårlig vær nå! Jeg har brukt dagen på flere forsøk på å spille inn video til dere, men alt ble bare tull, haha! Ellers har jeg spilt gitar og sunget i flere timer, laget middag og nå har vi satt oss i sofaen alle sammen med te og sjokolade. Ny film har vi også kjøpt inn - Unstoppable - noen som har sett den? Håper den er bra!

Jeg har satt av dagen i morgen til familien, bloggen og å gjøre alt klart til skole på mandag. Kan ikke tro det er skole allerede! Denne sommeren har gått alt for fort! Menmen, jo fortere dette året går - jo bedre! Kan ikke vente til den dagen vi reiser til California! Ååh, nå drømmer jeg meg bort igjen.

Er dere klar for skole?

Én kommentar

Urte

16.08.2014 kl.23:01

Herlig :) Ha en fin lørdags kveld/natt :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡