Kypros dag 5


Heihei!

I var jeg på første øving til teen idol. Hahah, jeg var den eldste som var der, men det gjør jo ingenting. I morgen blir det lydsjekk osv, også er selve greia på kvelden. Jeg har egentlig ingen aning på hva det går ut på, om det er noe konkuransse eller bare framføringer, men det blir sikkert gøy. 

Ellers har jeg og Kristin utrolig vondt i magen begge to. Vi vet ikke helt hva det er, men vi vipper mot matforgiftning.. Håper det går over snart, og forhåpentligvis slipper jeg å sitte på flyet med magesmerter..

Dette er faktisk de eneste bildene vi tok i dag. Det er vel ikke så mye å ta bilde av som dere ikke allerede har sett. Nå skal vi ut å spise, eller hvertfall prøve, også måå jeg finne noe til Sivert. Åherlighet så mye jeg savner han. En uke i syden er deilig, men det skal bli godt å komme hjem!

4 kommentarer

Natalie Glesnes

13.08.2014 kl.17:54

Kos deg kjempemasse :D <3

Malinl0ve.blogg.no

13.08.2014 kl.18:14

WOOOW du er sykt pen!!!♡ kjempepen blogg du har!

Urte

13.08.2014 kl.18:14

Så koselig! Borte er bra, men hjemmer er best :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de fleste, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, og jeg er kun 14. Takker for støtte.

Gunn

13.08.2014 kl.20:57

Det skal bli veldig godt å få deg hjem også.. :-) Blir kjekt å ha KRistin og Julianne her igjen også.

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡