Vi smiler


Hei alle fine!

Nå ligger jeg og Kristin helt strakt ut på hver vår side i senga. Vi har nettopp kommet tilbake etter en treningstime, sånn fellesgreie. Veldig deilig, men vi er jo så solbrente at vi ser ut som to sjøstjerner begge to. I dag har vi gjort nesten nøyaktig det samme som i går - bada, hengt etter båt, solet oss, og spist good mat. - Og blitt enda mer solbrent.. Vi smører oss faktisk veldig bra, men alikevel blir vi brent. Jeg er brent på skuldrene, under øynene, på armene og bak knærne. Kjempedigg, ettersom vi skal være her til fredag. Forhåpentligvis blir jeg ikke rød all over innen den tid! Men ellers har vi det helt fantastisk, så vi smiler!

Sigrid, moren til Kristin, har meldt meg på Teen Idol her nede - haha! Så jeg skal synge og spille gitar. Gleder meg faktisk utrolig mye!! Lenge siden jeg har stått på scenen nå, så kunne egentlig ikke vært mer glad for det.
Nå er det ikke så lenge til vi skal ut å spise tenker jeg, så burde kanskje fikse oss. Eller, kle på oss, vi bruker ikke sminke her nede, haha.

Hvordan går det hjemme i Norge?  

4 kommentarer

Pernille

10.08.2014 kl.17:51

Masse lykke til med syngingen og spillingen! Flotte bilder :-)

hegehelle

10.08.2014 kl.17:52

Herlige bilder !Ha en fin dag videre, legg meg gjerne til som bloggvenn :)

Gunn

10.08.2014 kl.17:58

Å så kjekt å få følge litt med på solbrentferien.. Gjør ingenting om dere ligger under en parasoll av og til.. :-)

Gleder meg til å få deg hjem igjen. Stor klem til dere alle sammen

Pappa

12.08.2014 kl.23:35

Så fine bildere dere sender fra ferien...ser ut til at dere fortsatt ikke lider noen nød eller mangler noe. Måtte eventuelt være fuktighetskrem, da...like viktig å smøre seg etter soling som før, vettu Siri, ellers flasser alt av før dere er hjemme igjen :-)

Ha det fortsatt fint...og skulle det bli kjedelig med strand og sol går det sikkert an å utfordre de kreative evnene og finne på noe annet...trene, for eksempel :-)

Uansett - kos dere! Gleder meg til alle er hjemme igjen!!!!

Klem fra pappa

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡