Vann, sol og Norway Cup


Hei!

I dag har jeg vært ute hele dagen! Jeg sov over hos tante til i dag, og innen klokken var ni i morges var vi på plass på stranda i Drøbak. Tante skulle ha sin faste plass, så vi måtte være der tidlig.. Fikk mye ut av dagen ihvertfall! Vi lå vel der i 6-7 timer, og jeg har faktisk fått ganske bra med farge! Jeg er helt i sjokk, for har virkelig ikke blitt brun tidligere sommere. Har alltid blitt mest rød, så jeg håper det holder.
Vi dro hjem så jeg fikk dusjet og fikset meg før jeg og pappa spiste middag og tok en motorsykkeltur opp til Ekebergsletta. Dessverre hadde lagene fra Odda bestemt seg for å dra på hotellet istedenfor å høre på åpningskonserten, men jeg ble igjen likevel. Dro med meg pappa jeg, noe jeg er sikker på at han satte pris på.. 

Dere aner ikke hvor mye jeg bada i dag! Rakk ikke bli litt tørr en gang før jeg hoppet uti igjen. Kjenner det godt i øynene nå at jeg har tilbringt så mye tid under vann. 
Jeg får se hva jeg finner på i morgen, men drar nok tilbake til Odda i morgen kveld. Uten noen å være med her borte blir det fort ganske tamt.  

Er du på Norway Cup?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡