Innkjøp; Sverige


Heihei!

Nå sitter hele familien i sofaen og ser tv. Vi er ganske slått ut hele gjengen etter en lang og fin dag.
Vi startet med å kjøre til Ørje hvor pappa og Sivert gikk av for å besøke en kompis av pappa, mens jeg og mamma kjørte videre til Töcksfors i Sverige. Vi skulle egentlig bare ha brus og godteri, men selvfølgelig kan man ikke dra til Sverige uten å få med seg noen poser hjem igjen!
Vi dro å bada i gjersjøen med en gang vi kom tilbake. Det var utrolig deilig å få kjølt seg ned litt! Deretter dro vi innom søstera mi for å besøke de, noe som var kjempekoselig!

 Kjede til briller - Ur&Penn, 30,- // Shorts - Levi's, Carlings, 50% 250,- // Bukse - Lee, Carlings, 50% 499,- // varmebeskyttende spray - Supermarket 55,- // Shampoo og balsam uten parabener og silikon - Supermarket, 27,- pr stk // ansiktsrens - Supermarket, 40,- // Treningsshorts - Sportshoper, 50% 125,-

Alt dette er i Svenske kroner, så det ble litt billigere, men ikke så mye. 
Nå skal jeg gå å legge meg, så det ikke blir alt for sent, noe det har blitt de siste kveldene. Da jeg var ute å løp i dag tidlig var det så utrolig varmt, så jeg må stå opp enda litt tidligere i morgen for å rekke å komme hjem igjen før sola er helt oppe. Startet å løpe 08:30 i dag, så regner med å være ute av døra innen 07:30 i morgen. 

Hva synes du om innkjøpet?

2 kommentarer

Victoria Wisløff

23.07.2014 kl.23:39

Nyt resten av den fine kvelden :)

Trude Myhre

24.07.2014 kl.11:54

Fint innkjøp : )

Skriv en ny kommentarSiri Elton - 15 år - Odda / Oslo

For kontakt:
sirige.blogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡